Další články

LaLiga - souhrn 35. kola: Barcelona zpět na druhém místě

Barcelona zvládla dohrávku s Realem Sociedad a posunula se na druhé místo před Gironu, která pouze remizovala s Alavésem. Real Madrid i po mistrovských oslavách pokračuje ve skvělých výkonech a hladce vyhrál v Granadě. Villarreal si poradil se Sevillou a udržel se ve hře o evropské poháry. Mallorca se sobotní výhrou nad Las Palmas přiblížila k záchraně.

LaLiga - preview 35. kola: Barcelona proti Realu Sociedad

Barcelona se s Gironou přetahuje o druhou příčku a v pondělí dostane možnost předskočit katalánského rivala, potřebuje k tomu porazit Real Sociedad.

Tchouaméniho zranění se zhoršilo, prý přijde o finále Ligy mistrů. Stihne aspoň EURO?

Real Madrid porazil ve středu Bayern a postoupil do finále Ligy mistrů, radovat se z tohoto úspěchu ovšem úplně nemohl Aurélien Tchouaméni. Francouzský středopolař nastoupil do utkání s určitými zdravotními problémy, které ho podle informací francouzského sportovního listu L'Équipe vyřadí ze hry na tři až čtyři týdny. Španělský klub délku absence neupřesnil.

Cubarsí prožil snové jaro, v Barceloně si vysloužil tříletý kontrakt

Málokterý talentovaný hráč prožíval v rámci letošního ročníku takový vzestup jako právě Pau Cubarsí. Barcelona si přitom moc dobře uvědomuje, jakou tenhle teprve sedmnáctiletý stoper může mít budoucnost, a rozhodla se s ním uzavřít novou spolupráci. Nejmladší obránce, který kdy nastoupil do čtvrtfinále Ligy mistrů, sepsal v katalánském klubu smlouvu do roku 2027.

Chystá se v Paříži rozlučka s Mbappém? Ať jde do Saúdské Arábie, radil útočníkovi Desailly

Kylian Mbappé o tomto víkendu možná podstoupí poslední zápas v Parku princů. Má se totiž za to, že v létě dojde k jeho očekávanému přestupu do Realu Madrid, útočník PSG však ještě neučinil žádné prohlášení k tomuto kroku. Takový mu ovšem nedoporučuje Marcel Desailly. Bývalý francouzský reprezentant dokonce vzkazuje, aby Mbappé odešel do Saúdské Arábie.

LaLiga - souhrn 34. kola: Real Madrid slaví mistrovský titul

Real Madrid porazil Cádiz a slaví zisk titulu, k čemuž mu pomohla večerní výhra Girony nad Barcelonou. Největší překvapení letošního ročníku LaLigy v katalánském derby otočilo nepříznivý stav a triumfem 4:k se udrželo nad Blaugranas. Atlético Madrid veze body z Mallorcy, čímž si upevnilo čtvrtou pozici.

Ancelotti vyzdvihl kolektivní práci. Všechno je zasloužené, raduje se kouč po zisku titulu

Real Madrid porazil ve 34. kole La Ligy Cádiz hladce 3:0, načež Girona v katalánském derby znovu zaskočila Barcelonu 4:2. Výsledek? Královský celek z hlavního města slaví 36. španělský titul.

Ztratili jsme kontrolu nad zápasem, řekl Xavi po porážce s Gironou

Trenér Barcelony Xavi Hernández je si moc dobře vědom, že jeho tým musí v příští sezoně změnit spoustu věcí. Španělský kouč a bývalý vynikající středopolař to uvedl poté, co Blaugranas v katalánském derby nestačili na Gironu, pustili ji před sebe v tabulce na druhou příčku a zároveň umožnili odvěkému rivalovi Realu Madrid předčasně oslavit zisk titulu.

LaLiga - preview 34. kola: Pět položek v neděli

Po dvou porážkách, z nichž poslední přišla venku proti Barceloně, má Valencia nyní bilanci pouhých tří výher z deseti zápasů, což znamená, že jí hrozí, že se pětkrát za sebou neprobojuje do Evropy. Zvrátit nelichotivou bilanci se nyní pokusí proti Deportivu Alavés.

Courtois bude v sobotu poprvé v sezoně chytat a hned může s Realem slavit titul

Belgický brankář Thibault Courtois bude v sobotu poprvé v sezoně chytat za Real Madrid a hned by také mohl s týmem slavit zisk titulu. Návrat belgického gólmana po devítiměsíční pauze způsobené zraněními kolena dnes avizoval trenér "Bílého baletu" Carlo Ancelotti.

Dubnová data mluví pro Ancelottiho, kouč Realu zastavil i Manchester City

Ať už se moderní fotbaloví trenéři liší sebevíc, ve finále uznávají tutéž mantru. Po svých systémech vyžadují jednu hlavní veličinu, která jim má přinést úspěch - kontrolu. Je tu nicméně jeden, jenž se tomuto vnímání vymyká, a přesto je neskutečně úspěšný.

De Gea po roce bez angažmá vyhlíží návrat, prioritou je španělská liga

David De Gea patřil mezi nejlepší brankáře planety, poslední roky v Manchesteru United se mu ale nepovedly podle představ a už skoro rok je bez angažmá. 33letý brankář plánuje návrat, v ideálním případě pak do španělské nejvyšší soutěže.

Dest potvrdil vážné zranění kolena. PSV Eindhoven přesto chce obránce udržet

PSV Eindhoven je krůček od zisku nizozemského titulu, k čemuž nemalou měrou pomohl Sergiño Dest, který má nyní před sebou dlouhou absenci. Kmenový obránce Barcelony potvrdil, že si přetrhl přední zkřížený vaz v koleni, což ho zřejmě vyřadí na zbytek roku.

Kvaraccheliju si vyhlédla Barcelona, Neapol se odchodu brání a chce s Gruzíncem prodloužit smlouvu

Chviča Kvaracchelija se loni stal nejlepším hráčem italské Serie A, letošní sezona ale z jeho pohledu už tolik úspěšná není. Gruzínský záložník by přesto rád u Partenopei setrval a agent hráče odcestoval do Neapole vyjednat prodloužení smlouvy.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele