Previews

Další články

Niké liga - preview 7. kola nadstavby: Slovan cestuje do Dunajské Stredy

Jediné utkání má na programu při neděli slovenská nejvyšší soutěž. Korunovaný mistr, tedy Slovan Bratislava, míní prokázat, že se šampionem nestal náhodou. Venku vyzve výběr z Dunajské Stredy, který se v nadstavbové části nachází na čtvrtém místě. Na Žilinu s Trnavou ztrácí pět bodů.

Liga Portugal - preview 31. kola: Sporting nemíní ztrácet ani v Portu

Benfica v sobotu zvládla duel s Bragou, a odložila tak možné mistrovské oslavy Sportingu. Ten čeká v neděli večer velmi těžká zkouška, narazí venku na Porto. Domácí každopádně prožívají dost vachrlatou sezónu, rozhodně nejsou v roli favorita.

Eredivisie - preview 31. kola: Alkmaar se chce přiblížit Twente

Nizozemská nejvyšší soutěž rozehrála svůj program tohoto kola už v průběhu tohoto týdne, v neděli se pak bude vše dohrávat. Hned krátce po poledni se představí Alkmaar, který se na půdě Nijmegenu pokusí stáhnout manko na třetí Twente. K vidění budou zápasy také na dalších čtyřech stadionech.

Bundesliga - preview 31. kola: Neděle ve znamení záchrany

Tři zápasy si naplánovala německá nejvyšší soutěž na neděli a půjde během ní hlavně o záchranu. O dobrý výsledek bude pro tyto účely usilovat Mönchengladbach v duelu s Unionem, následně se představí Mohuč proti Kolínu nad Rýnem. Další do party je pak Darmstadt, ten narazí na Heidenheim.

Serie A - preview 34. kola: Inter bude oslavovat

Inter Milán se v pondělí stal definitivním vítězem Serie A a jedno je jisté, po utkání s Turínem propuknou v Miláně mistrovské oslavy. Zajímavý souboj se bude konat v Neapoli, domácí potřebují urvat úspěšný výsledek pro boj o postup na evropskou scénu.

Ligue 1 - preview 31. kola: Monaco může oddálit oslavy PSG

O titulu se v sobotu nerozhodlo, PSG totiž nevyhrálo doma nad Le Havrem, prvenství každopádně může Pařížanům spadnout do klína, pokud tedy Monaco nevyhraje na půdě Lyonu. Důležitou bitvu o postup do evropských pohárů svede Marseille s Lens, na programu je také střetnutí o Bretaňský poloostrov.

FORTUNA:LIGA - preview 30. kola: Poslední den základní části

Třicátým kolem vyvrcholí základní části české nejvyšší soutěže. Obhájce titulu a jistý vítěz úvodní fáze Sparta se představí v Olomouci. Pražská Slavia, která ztrácí na městského rivala čtyři body, bude hrát v Hradci Králové. O pojištění třetího místa bude usilovat Plzeň.

Premier League - preview 35. kola: Londýnské derby

Arsenal bude mít složitý úkol uhájit aktuální vedoucí pozici, narazí venku na svého městského konkurenta Tottenham, který je v tabulce na pátém místě. Následně bude odpovídat Kanonýrům druhý Manchester City, ten doma vyzve zachraňující se Nottingham.

Premier League - preview 29. kola: První dohrávka v podání City

Anglická liga ve čtvrtek dohraje 29. kolo a pod tlakem bude Manchester City. Úřadující mistr cestuje do Brightonu a potřebuje zareagovat na úterní výhru Arsenalu.

Udinese chce na dvacet minut udržet remízu s AS Řím

Trochu netradiční dohrávku má před sebou Serie A, neboť ve čtvrtek uvidíme z prvoligového klání mezi Udinese a AS Řím jen dvacet minut. Právě tenhle časový úsek dělí oba kluby od závěrečného hvizdu přerušeného 32. kola.

Ligue 1 - preview 29. kola: PSG cílí na 12. titul

PSG, které je stále povzbuzené úžasným vítězstvím nad Barcelonou a postupem do semifinále Ligy mistrů, věří, že získá třetí titul v Ligue 1 v řadě. Pařížané v neděli večer porazili Lyon, čímž prodloužili svou ligovou neporazitelnost na 24 zápasů a na prvním místě mají už 11 bodový náskok. Takže když Monako neporazí Lille v hodinách po skončení tohoto zápasu, bude hostům vítězství stačit k zajištění 12. triumfu.

Plzeň je krůček od pohárového finále. Přemůže Viktoria dle očekávání Zlín?

Putování pohárovou Evropou už sice má Plzeň za sebou, stále ovšem zůstává v jedné vyřazovací soutěži. Viktoria má velkou šanci probojovat se do finále národního poháru, neboť v semifinálovém souboji vyzve na domácí půdě slabší Zlín. Potvrdí Západočeši roli favorita?

Lazio potřebuje proti Juventusu otočit nepříznivý vývoj na cestě do finále

Juventus cestuje k druhému utkání semifinále Coppa Italia do Říma, kde na něj už dychtivě čeká Lazio. Před Tudorovými jednotkami stojí náročný úkol, protože v prvním vzájemném duelu dostalo Lazio dvě branky. A teď musí vymyslet, jak minimálně dvakrát pokořit obranu Juventusu, aby mělo šanci na finále.

LaLiga - preview 32. kola: Souboj ze spodních pater tabulky

Mallorca je v nestálé formě, když od září nevyhrála žádný venkovní zápas LaLigy, ale v předchozím střetu se jí podařilo vynulovat ofenzivu Valencie. Kromě toho čtyři remízy z šesti ligových výletů do klubů, které začínají toto kolo spolu se Sevillou v dolní polovině, by ji měly inspirovat k víře vzhledem k rozlosování.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele