Další články

Modričova budoucnost v Realu? Ještě se neví. Chorvat doufá, že smlouvu prodlouží

Prakticky dva týdny se hovoří o tom, že by Luka Modrič měl brzy prodloužit končící kontrakt v Realu Madrid a zůstat v dresu Bílého baletu ještě na jednu sezónu. Jenže v rozhovoru pro španělskou rozhlasovou stanici COPE naznačil, že žádné definitivní rozhodnutí učiněno asi nebylo. Stěží tedy odhadovat, zda španělský klub bude mít o Chorvatovy služby ještě zájem.

Sávio po životní sezoně v Gironě do Manchesteru City? Chtěl bych hrát Ligu mistrů, vyhlásil Brazilec

Sávio (20) je jedním z největších objevů letošní sezony. Brazilec byl součástí historického tažení Girony v LaLize, následně obdržel i premiérovou pozvánku do národního týmu. V exkluzivním rozhovoru pro brazilskou redakci Livesport Zpráv vysvětluje dvacetiletý útočník, co se mu v ročníku 2023/24 povedlo, a komentuje i svou budoucnost.

Leverkusen lanaří první posilu, do Německa míří Aleix García

Girona za sebou má historickou sezonu a v nadcházejících týdnech bude platit daň v podobě ztráty několika hráčů základní sestavy. Na odchodu je například kapitán Aleix García, záložníka úspěšně lanaří Bayer Leverkusen.

Bude mít těžkou situaci, varuje odcházející Xavi svého nástupce

Propuštěný manažer Xavi (44) prohlásil, že z Barcelony odchází zklamaný. Španělský trenér má pocit, že jeho práce nebyla dostatečně oceněna. Bývalý vynikající záložník tak nedělní výhrou v Seville ukončil nejen sezonu, ale také své působení na lavičce Blaugranas.

LaLiga - souhrn 38. kola: Xavi se loučil výhrou

Girona zažila historickou sezonu a na závěr přidala stylové zakončení, sestupující Granadě před vlastními fanoušky nastřílela sedm branek. Trenér Xavi zakončil své působení u hráčů Barcelony výhrou na hřišti Sevilly.

Real Madrid je mým domovem, rozloučil se Kroos s fanoušky Bílého baletu

Nestává se příliš často, aby Real Madrid doma nedal branku, ztratil body a jeho fanoušci přesto měli důvod k aplausu. Včera jeden takový den přišel, v utkání s Betisem (0:0) na jejich stadionu naposledy nastoupil německý záložník Toni Kroos.

LaLiga - preview 38. kola: Poslední čtyři zápasy

Čtyřmi zápasy bude dnes ukončena sezona španělské nejvyšší soutěže a nepůjde přitom o nic podstatného. Do akce jdou především celky ze středu tabulky, své mají jisté i druhá Barcelona a sedmnáctá Mallorca.

Barcelona po dalším zvratu oznámila konec Xaviho. Nástupcem se má stát Flick

Pár dnů poté, co Xavi Hernández potvrdil, že bude pokračovat jako trenér Barcelony, ve funkci hlavního trenéra končí. Podle španělského deníku Marca by jeho nástupcem měl být Hansi Flick z Německa.

García Pimienta dovedl Las Palmas k postupu do La Ligy i k záchraně, přesto v klubu končí

Las Palmas v neděli čeká poslední duel sezóny proti Deportivu Alavés a rozlučkový bude pro trenéra Francisca Javiera Garcíu Pimientu. Ten podle smlouvy měl v klubu působit ještě pro další ročník, Los Amarillos nicméně oznámili prostřednictvím svého webu, že spolupráce již pokračovat nebude. Španělský lodivod působil na Kanárských ostrovech od ledna roku 2022.

Blíží se konec Xaviho? Barcelona začala jednat o příchodu Flicka

Barcelona stále nemá jasno, kdo bude od příští sezóny trénovat. Jako na houpačce se přitom jevily zprávy o budoucnosti současného lodivoda Xaviho. Ten nejprve oznámil, že z klubu odejde, pak si vše rozmyslel, aby se nakonec přece spekulovalo o jeho konci. A katalánský celek začal pokukovat po možnosti angažovat Hansiho Flicka, který je už od září bez práce.

Aguirre skončí na lavičce Mallorcy, jeho místo by měl zaujmout Arrasate

RCD Mallorca potvrdila konec Javiera Aguirreho, kterému nebude prodloužena smlouva. Ostrovní celek podle deníku Marca převezme Jagoba Arrasate, jenž končí v Osasuně.

Druhá ztráta pro Španělsko, po Iscovi jde na operaci i obránce Gayà

Španělskou nejvyšší soutěž o víkendu čeká poslední kolo letošní sezony, některé její hráče následně mistrovství Evropy a reprezentační trenér Luis de la Fuente si musí škrtnout druhé jméno. O šanci na start přišel obránce José Luis Gayà z Valencie.

Falcao po sezoně opustí Rayo, sil na pokračování v kariéře má stále dost

Evropští fanoušci za několik dní pravděpodobně budou mít poslední šanci, jak na vlastní oči vidět na trávníku Radamela Falcaa. Již 38letý kolumbijský útočník opustí Rayo, v Madridu mu končí smlouva a novou nedostal.

Německo a Real Madrid vstřebávají šok, Kroos letos ukončí kariéru

Poslední kolo španělské nejvyšší soutěže, finále Ligy mistrů, domácí evropský šampionát a to bude vše. Fotbalovou veřejnost dnes překvapil Toni Kroos, zkušený německý záložník prostřednictvím sociálních sítí oznámil chystaný konec aktivní kariéry.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele