Další články

Alex Sandro odchází z Juventusu, rozloučil se gólem i dorovnáním Nedvědova rekordu

V Juventusu před několika dny skončil trenér Max Allegri a včera přišlo na řadu další loučení. Svůj poslední zápas za Starou dámu odehrál brazilský obránce Alex Sandro, který se v sobotu odpoledne zapsal i do historických tabulek turínského celku.

Emotivní večer plný slz a díků, s AC Milán se loučili Pioli, Giroud a Kjaer

Hodně emotivní byl včerejší večer na San Siru, s dresem milánského AC se loučily hned tři velké osobnosti. Na lavičku naposledy usedl trenér Stefano Pioli, červenočerný dres naposledy oblékli Olivier Giroud a Simon Kjaer.

Conte se po roce a čtvrt vrátí do práce, podle tisku si plácl s Neapolí

Neapol loni slavila zisk mistrovského titulu, od té doby se ovšem pod Vesuvem leccos změnilo a letošní sezona představuje pro fanoušky velké zklamání. Na lavičce se vystřídalo několik trenérů, brzy by se pak mělo kormidla ujmout jedno hodně známé jméno.

Serie A - preview 38. kola: Hledá se třetí sestupující

Sassuolo a Salernitana padají o patro níže a v neděli bude jasno o třetím sestupujícím. Empoli potřebuje nutně bodovat proti AS Řím a hodně zajímat ho bude výsledek duelu Frosinone - Udinese.

Lookman africkým hráčem roku? Nebylo by to překvapení, tvrdí někdejší reprezentant Kwambe

Hodně rychle během uplynulých měsíců vyletěla hvězda Ademoly Lookmana. Útočník Atalanty výraznou měrou přispěl k triumfu italského klubu v Evropské lize a bojovat bude i o individuální ocenění, na přelomu roku bude jedním z hlavních kandidátů na ocenění pro nejlepšího fotbalistu Afriky.

Čtvrteční večer v duchu loučení. Cagliari znamená konec mého cyklu, potvrdil Ranieri

V duchu jednoho velkého loučení se nesla čtvrteční předehrávka posledního kola letošní sezony Serie A. Cagliari doma nakonec podlehlo Fiorentině 2:3 a středem pozornosti byl Claudio Ranieri, pro 72letého trenéra se jednalo o poslední zápas ve funkci, alespoň na klubové scéně.

AC Milán potvrdil očekávanou záležitost, na lavičce nebude pokračovat trenér Pioli

Očekávané prohlášení dnes poslalo do světa milánské AC. Na lavičce italského velkoklubu nebude pokračovat Stefano Pioli, vedení se s 58letým koučem po posledním utkání sezony rozloučí a bude hledat náhradu.

Motta se rozloučil s Boloňou, jde na věhlasnější adresu. Už si prý plácl s Juventusem

Trenér Thiago Motta nebude v příští sezoně pokračovat u hráčů Boloni, které dovedl poprvé v historii do Ligy mistrů. Jednačtyřicetiletý bývalý záložník informoval klub, že neprodlouží smlouvu. Podle italských médií má brazilský rodák namířeno do Juventusu, kde nahradí odvolaného Massimiliana Allegriho.

Pioliho konec v AC Milán se blíží, italský vicemistr cílí na příchod Fonsecy

Trenérské rošády nyní rezonují celou Evropou a jedna z nich se pachtí i v AC Milán. Tvrdí to italský novinář Daniele Longo pro server CalcioMercato.com, specializující se na přestupy. O odchodu Stefana Pioliho se v zákulisí spekuluje už po několik týdnů, v pátek v dopoledních hodinách by pak mělo být vše oficiální. Italský celek následně může převzít Paulo Fonseca.

Inter má nového majitele: Suning Group po osmi letech nahradí investiční společnost Oaktree

Novým vlastníkem italského mistra Inter Milán je ode dneška americká investiční společnost Oaktree. Stalo se tak poté, co dosavadní majitel nesplatil ve stanovené lhůtě půjčku v celkové výši téměř 400 milionů eur (téměř 10 miliard korun) a podíl v klubu fungoval jako záruka. Informovala o tom italská média a také samotná společnost Oaktree Capital Management. Američané střídají po osmi letech čínskou obchodní společnost Suning Commerce Group.

Juventus má vyhlédnutého Mottu jako nástupce propuštěného trenéra Allegriho

Novým trenérem Juventusu bude podle italských médií Thiago Motta. Současný kouč Boloni údajně na lavičce od příští sezony nahradí Massimiliana Allegriho, kterého vedení Staré dámy minulý týden kvůli nevhodnému chování s okamžitou platností propustilo.

Ranieri nebude pokračovat v Cagliari, plánuje ukončit kariéru

Trenér Claudio Ranieri opustí po sezoně fotbalisty Cagliari, s nimiž v předposledním ligovém kole udržel příslušnost v nejvyšší soutěži. Vedení klubu oznámilo, že angažmá ukončí po vzájemné dohodě. Podle italských médií se dvaasedmdesátiletý kouč rozhodl uzavřít trenérskou kariéru.

Nevidím důvody k odchodu, reaguje Immobile na spekulace

Ofenzívu Lazia v uplynulých letech táhli Felipe Anderson, Luis Alberto a Ciro Immobile a toto trio se letos rozpadne. První dva jmenovaní z Říma odejdou, pokračovat naopak hodlá italský střelec.

Serie A - souhrn 37. kola: Bologna - Juventus 3:3

Šest gólů a výslednou remízu 3:3 nabídla dohrávka mezi Bolognou a Juventusem. Fiorentina doma remizovala s Neapolí 2:2 a drží se před svým soupeřem na osmém místě tabulky. Radost z výsledku má Turín, který se stále může kvalifikovat do evropských pohárů. Atalanta má po výhře nad Lecce jistou Ligu mistrů.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele