Další články

Na Slovensku mají jasno, nejlepším hráčem Niké ligy byl Kucka

Juraj Kucka ze Slovanu Bratislava ve slovenském prostředí jednoznačně dokazuje, že věk je jen číslo. Nejlepším hráčem nedávno skončeného ročníku Niké ligy se totiž stal právě sedmatřicetiletý středopolař s historií ve Spartě či AC Milán.

Straka bude s Michalovcemi hrát baráž, nezvládly klíčový souboj o záchranu v Košicích

Český trenér František Straka bude s týmem Michalovců bojovat o udržení ve slovenské nejvyšší soutěži v baráži. V posledním kole v přímém souboji o záchranu jeho svěřenci prohráli na hřišti nováčka v Košicích 0:2. Slovan Bratislava zakončil sezonu, v níž získal šestý mistrovský titul v řadě, výhrou nad Ružomberkem 5:1. Poslední pátý gól dal český záložník Jaromír Zmrhal.

Niké liga - souhrn 10. kola nadstavby: Michalovce do baráže

Dunajská Streda uhájila druhou příčku poté, co zvítězila těsně na půdě Žiliny. Trnavě, nacházející se na třetí pozici, nepomohla ani vysoká domácí výhra nad Podbrezovou. Michalovce padly v rozhodujícím utkání a v přímém souboji v Košicích a budou muset na úkor svého soupeře do baráže.

Niké liga - preview 10. kola nadstavby: Sobota rozhodne

Slovenská ligy má na programu poslední kolo a to rozhodne o majiteli druhého místa, šanci stále mají hned tři kluby. O přímou záchranu si to rozdají Košice a Michalovce.

Niké liga - souhrn 9. kola nadstavby: Podbrezová obrala Slovan Bratislava

Podbrezová si vyšlápla na mistrovský Slovan Bratislava a ukončila dlouhé čekání na výhru. Klub z hlavního města naopak po zisku titulu potřetí za sebou nebodoval. Žilina remizovala v Ružomberoku a posunula se na druhou příčku.

Niké liga - preview 9. kola nadstavby: Boj o druhou příčku pokračuje

Boj o druhé místo je hodně vyrovnaný a leccos může napovědět dnešní dohrávka. Dunajská Streda hostí Trnavu, utkání budou bedlivě sledovat i v Žilině.

Další zahraniční štace? Trenéra Weisse lákají do Ázerbájdžánu

Jak tento týden uvedl portál futbolinfo.az, mistrovský Slovan Bratislava by mohl přijít o svého trenéra Vladimíra Weisse, o jehož služby je vážný zájem na mezinárodní úrovni, konkrétně v Ázerbájdžánu.

Niké liga - souhrn 8. kola nadstavby: Nepříjemnost pro Košice

Košice se s Michalovcemi přetahují o to, kdo se vyhne baráži o záchranu a mrzet je může páteční duel na půdě Banské Bystrice. Favoritovi podlehly 1:2, a to gólem z nastavení. Padl ale i konkurent.

Niké liga - preview 8. kola nadstavby: Dunajská Streda cílí na třetí příčku

Dunajská Streda ještě může zabojovat o třetí příčku v tabulce, aktuálně na tuto metu ztrácí pět bodů. Po papírové stránce nyní nepřivítá složitého protivníka v rámci nadstavby, venku se představí proti Podbrezové.

Slovan se zbavil problémového Rodriguese, lucemburského útočníka vrátil do Dynama

Gerson Rodrigues v zimě odešel z Dynama Kyjev na hostování do Slovanu Bratislava, v osmi zápasech dal pět branek, získal titul a jedná se o jeho jediné zápisy do historie slovenského klubu. Lucemburský útočník na sebe upozornil především nefotbalovými výstřelky a výsledkem je ukončení spolupráce.

Niké liga - souhrn 7. kola nadstavby: Osm branek v Dunajské Stredě

Zemplín Michalovce porazil Banskou Bystricu a vyhoupl se nad barážovou příčku. Hostující celek zůstává na sedmém místě, které zaručuje play-off o Evropskou konferenční ligu. Žilina v sobotu vyhrála v důležitém souboji nad Trnavou a dotáhla se bodově právě na svého soupeře. Dunajská Streda v neděli nasázela pět branek mistrovi ze Slovanu, ten konečnou porážku uměl jen mírnit.

Niké liga - preview 7. kola nadstavby: Slovan cestuje do Dunajské Stredy

Jediné utkání má na programu při neděli slovenská nejvyšší soutěž. Korunovaný mistr, tedy Slovan Bratislava, míní prokázat, že se šampionem nestal náhodou. Venku vyzve výběr z Dunajské Stredy, který se v nadstavbové části nachází na čtvrtém místě. Na Žilinu s Trnavou ztrácí pět bodů.

Nepříjemná zpráva pro Slovensko, Kucka si poranil rameno. Věří, že se stihne vrátit

Největší slovenské derby v Trnavě přineslo minulý týden triumf bratislavského Slovanu 2:1, ale také obavy fanoušků. Duel totiž předčasně skončil pro reprezentačního záložníka Juraje Kucku. Pro slovenský nároďák by ztráta hráče se zkušenostmi z italské Serie A těsně před evropským šampionátem byla velmi nepříjemná.

Niké liga - souhrn 6. kola nadstavby: Podbrezová opět neúspěšná

Už posedmé v řadě nedokázala Podbrezová bodovat, tentokrát nestačila doma na Žilinu. Ta si udělal polštář na třetím místě, DAC totiž remizoval s Ružomberokem. Košice si v pátek vyšláply na Trenčín, který v rámci 6. kola nadstavby porazily 2:1. V tabulce jsou na poslední bezpečné příčce s náskokem třech bodů na Michalovce, které po dvou měsících v lize prohrály. Nestačily totiž na Skalicu.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele