Další články

Změny v Nice: Nový sportovní ředitel Maurice se hned činil, přivedl trenéra Haiseho

Nice v uplynulé sezóně obsadilo v Ligue 1 páté místo, a přestože kouč Francesco Farioli plnil klubové cíle a vrátil celek z jihu Francie do evropských pohárů, došlo na trenérském postu ke změně. A nejen k té, Les Aiglons mají i nového sportovního ředitele. Florian Maurice přitom sehnal za italského stratéga náhradu, tou se stal Franck Haise, který doposud působil v Lens.

Očekávaná trenérská rošáda v Lille: Fonsecu u kormidla střídá Génésio

Bruno Génésio se stal novým trenérem LOSC Lille, kterému se upsal do roku 2026. Sedmapadesátiletý Francouz nahrazuje Paula Fonsecu, jehož kroky povedou do AC Milán.

Mbappé poděkoval Pérezovi za důvěru, v PSG nebyl nešťastný

Kylian Mbappé (25) po svém odchodu do Realu Madrid dnes poprvé odpovídal na otázky novinářů na tiskové konferenci před přátelským zápasem francouzského národního týmu proti Lucembursku. Hvězdný útočník v krátkosti promluvil o novém působišti, primárně však chtěl odpovídat na otázky týkající se reprezentace.

Sedm výrazných otisků, Mbappé přepisoval historii PSG i reprezentace

Poslední spekulace je pryč, dlouhý příběh končí a Kylian Mbappé se po sedmi letech stěhuje z Paris Saint-Germain. Stále teprve 25letý útočník zanechal v hlavním městě Francie hodně hlubokou stopu, stejně jako se už nyní nesmazatelně zapsal do historie národního týmu.

Mbappé se stal hráčem Realu Madrid. S vítězem Ligy mistrů podepsal pětiletou smlouvu

Real Madrid potvrdil očekávaný příchod Kyliana Mbappého z Paris Saint-Germain. 25letý útočník s Bílým baletem podepsal pětiletý kontrakt s výdělkem 15 až 20 milionů eur čistého ročně. Mbappé si jakožto volný hráč přijde na podpisový bonus ve výši 130 milionů eur.

Chybí jen oficiální potvrzení, Real Madrid příští týden potvrdí příchod Mbappého

"Here we go!" Podle specialisty na přestupy Fabrizia Romana je definitivně jasno - Kylian Mbappé (25) bude příští týden představen jako nová posila Realu Madrid. Francouzská hvězda měla podepsat všechny potřebné dokumenty a jejímu přesunu k čerstvým vítězům Ligy mistrů už nic nebrání.

Kvaracchelija souhlasí s angažmá v PSG, Neapol mu nabídne nový kontrakt

Známý francouzský deník L'Equipe informuje, že gruzínský křídelník Chviča Kvaracchelija (23), jenž bude soupeřem české reprezentace na blížícím se Euru, kývl na nabídku Paris Saint-Germain. Slavný pařížský klub se však zatím nedohodl s Neapolí, která připravuje pro svou hvězdu vylepšený kontrakt.

Lyon může přijít o hlavní ofenzivní pilíř, Lacazette zvažuje odchod do Saúdské Arábie

Pravděpodobně žádné jiné mužstvo ve Francii není v posledních dvou sezónách tak závislé na svém hrotovém útočníkovi jako právě Lyon. Ačkoli by asi jen stěží dotáhl svou spanilou a divokou cestu ke kvalifikaci do evropských pohárů bez kapitána Alexandra Lacazetteho, jsou prý jeho šance na setrvání v klubu úplně stejné jako jeho možný odchod do Saúdské Arábie.

Konec po sedmi letech? Conceicao prý v Portu končí, chystat se má do Marseille

U hráčů Porta v létě podle portugalských médií skončí trenér Sérgio Conceicao. Třiapadesátiletý kouč, který by měl odchod oznámit během úterý, tým vedl od června 2017 a získal s ním jedenáct trofejí.

AS Monaco opouští kanonýr, novou smlouvu neuzavře Ben Yedder

AS Monaco se po šesti letech vrací do Ligy mistrů a tu si minimálně v jeho dresu nezahraje Wissam Ben Yedder. 33letý kanonýr si bude hledat nové angažmá, knížecí celek s ním nepodepíše novou smlouvu.

Pioliho konec v AC Milán se blíží, italský vicemistr cílí na příchod Fonsecy

Trenérské rošády nyní rezonují celou Evropou a jedna z nich se pachtí i v AC Milán. Tvrdí to italský novinář Daniele Longo pro server CalcioMercato.com, specializující se na přestupy. O odchodu Stefana Pioliho se v zákulisí spekuluje už po několik týdnů, v pátek v dopoledních hodinách by pak mělo být vše oficiální. Italský celek následně může převzít Paulo Fonseca.

Farioli po roce končí v Nice, trénovat bude od nové sezóny Ajax

Hráče Ajaxu Amsterdam bude od příští sezony trénovat Ital Francesco Farioli, jenž dosud působil v Nice. Podle nizozemských a francouzských médií se kluby dohodly na odstupném za kouče, jež by mělo činit 1,25 milionu eur (zhruba 31 milionů korun).

Dante bude hrát i po čtyřicítce, OGC Nice s kapitánem znovu prodloužilo

OGC Nice se bude nadále spoléhat na Danteho. Francouzský klub se čtyřicetiletým stoperem, který zároveň plní funkci kapitána, podepsal novou roční smlouvu.

Sage dostane nový kontrakt. O jiném trenérovi ani neuvažujeme, ujistil Textor

Sezonu se dvěma zcela odlišnými polovinami za sebou má Lyon. Olympique tragicky odstartoval a dlouho se pohyboval na sestupových pozicích tabulky Ligue 1, přesto se nakonec může těšit na evropské poháry. Velkou zásluhu na tom má trenér Pierre Sage.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele