Premier League - souhrn 35. kola: Londýnské derby pro Arsenal

27.04., 15:25, aktualizováno 28.04., 19:27
Komentáře a souhrny
Mauricio Pochettino (© AFP)

Arsenal skolil venku těsně Tottenham a upevnil si vedoucí příčku, Manchester City ale zvládl také zvládl svůj duel, a to na půdě Nottinghamu, a dýchá tak Kanonýrům stále na záda. Chelsea už se radovala z obratu proti Aston Ville, po intervenci VAR se ovšem zrodila jen remíza. Liverpoolu nevyšel první poločas na půdě West Hamu, po přestávce ale zabral a ujal se vedení, nakonec se ovšem stejně konala remíza. To jeho městský konkurent Everton zdolal Brentford a definitivně si zajistil záchranu. Newcastle doma porazil Sheffield 5:1 a zpečetil tak sestup hostů z Premier League. V Manchesteru se měnilo skóre až v 79. minutě, Rudí ďáblové však vedení udržet nedokázali.

Nottingham Forest - Manchester City 0:2

28.04.2024 17:30

Góly: 32. Joško Gvardiol, 71. Erling Haaland

Manchester City zvládl utkání 35. kola Premier League a na hřišti Nottinghamu zvítězil 2:0. Navzdory 50 bodům, které před tímto duelem oba celky v tabulce dělily, se Citizens na vítězství řádně nadřeli a domácím k bodovému zisku chyběla víceméně pouze vyšší efektivita ve finální fázi. Hostům ovšem výrazně pomohl Kevin De Bruyne, jenž si při vítězství připsal asistence na obě branky. Tu druhou navíc vsítil Erling Haaland, který se po zdravotních komplikacích dostal na hřiště ve druhém poločase. Světlemodří navíc potřetí v řadě neinkasovali a na Arsenal ztrácí v dramatickém boji o titul pouze jediný bod.

Fanoušci Arsenalu, kteří zoufale vyhlíželi jakoukoliv bodovou ztrátu Manchesteru City, byli před několika dny svědky velkého zklamání, když úřadující mistr zcela dominoval na půdě Brightonu. Právě tento duel přitom považovali za jeden z nejtěžších ve zbývajícím programu týmu Pepa Guardioly. Do Nottinghamu naopak mnoho nadějí nevkládali, jelikož The Tricky Trees i kvůli čtyřbodovému odpočtu balancovali na hraně sestupu.

Akcie Forestu zvýšily zdravotní komplikace sužující favorita. Kromě svalovými problémy pronásledovaného Haalanda, který začal pouze na lavičce, s týmem totiž kvůli nemoci necestovali Phil Foden a Rúben Dias. Ačkoliv The Sky Blues kontrolovali hru, výraznější šance se dlouho nemohli dočkat. Hned v první velké příležitosti ovšem instinkt dravce potvrdil ve 32. minutě Joško Gvardiol, který po precizně zahraném rohu De Bruyneho navýšil hlavou počet standardních situací, ze kterých Nottinghamští letos inkasovali, na 23. Neskutečnou příležitost vyrovnat měl vzápětí Chris Wood, zcela nebráněný na hraně malého vápna však balon promáchl. V nastaveném čase pak po nejisté reakci Edersona na rohový kop propadl míč k Murillovi, jeho improvizovaná patička však skončila pouze na břevnu.

Během poločasové přestávky musel Guardiola řešit další potíže, po tvrdé srážce z první půle nemohl nakonec pokračovat gólman Ederson a teprve posedmé v sezoně se tak do branky dostal Stefan Ortega. Připravit ho o šanci získat čisté konto mohl okamžitě Novozélanďan Wood, jeho přízemní ránu z těsné blízkosti ovšem dokázal ještě před brankovou čarou zblokovat Gvardiol. V 62. minutě se realizační tým Blue Moon přece jen rozhodl zariskovat a poslat do hry hvězdného Haalanda. Ten po pouhých devíti minutách potvrdil pověst rozdílového hráče a utaženou přízemní ranou do levého dolního rohu přidal pojistku na triumf světlemodrých.

Manchester City tak odčinil loňské zaváhání z tohoto stadionu a zvítězil. V příštím kole přivítá 4. května Wolves, Nottingham se představí tentýž den v Sheffieldu.

Více informací k zápasu

Tottenham Hotspur - Arsenal FC 2:3

28.04.2024 15:00

Góly: 64. Cristian Romero, 87. Heung-min Son (pen.) - 15. Pierre-Emile Højbjerg (vl.), 27. Bukayo Saka, 38. Kai Havertz

Arsenal ovládl klíčové severolondýnské derby 35. kola Premier League, když na hřišti Tottenhamu zvítězil 3:2. Domácí prožili hororový první poločas, v němž od svého rivala inkasovali všechny tři góly. Jedním z hlavních hrdinů Gunners byl Kai Havertz, jenž na jeden gól asistoval a další sám po rohovém kopu vstřelil. Jeho přihrávku zužitkoval Bukayo Saka, který po rychlém protiútoku zaznamenal 15. ligovou trefu v sezoně. Spurs se sice po poločase i díky obrovské chybě Davida Rayi dostali do hry, spanilou jízdu však k bodu nedotáhli. Kanonýři tak vytvořili tlak na City, které sice má v boji o titul o dva odehrané duely méně, na svého soka ale ztrácí čtyři body.

Kohouti sice zdánlivě vypadli ze hry o Ligu mistrů, stále však mohli zamíchat kartami ještě o patro výš. Ve zbytku sezony je totiž čekaly zápasy se všemi aspiranty na titul, přičemž jako první narazili na Arsenal. Ten mohl mít z derby na hřišti svého odvěkého rivala oprávněné obavy. Naposledy zde sice poměrně hladce vyhrál, předtím ale čekal na triumf na půdě Spurs devět let.

Už od úvodních minut byla v souboji odvěkých rivalů vidět důležitost utkání, když ani jeden z celků nechtěl udělat zásadní chybu. V 15. minutě ovšem přece jen přišlo kritické zaváhání na straně domácích, Pierre-Emile Höjbjerg po rohovém kopu neuhlídal Takehira Tomijasa a nešťastně si srazil hlavou míč do vlastní sítě. Ve 22. minutě sice propukla velká radost na tribunách, jelikož dokázal vyrovnat Micky van de Ven, jeho trefě ale předcházel milimetrový ofsajd. Z velké euforie se nakonec stalo hrobové ticho, když o pět minut později pláchl obraně Saka, jenž si zasekl ve vápně balon na svou silnější levačku a technickým obstřelem k levé tyči zvýšil náskok Gunners. Hrozivý poločas ze strany Kohoutů završil po půlhodině hry Havertz, který se prosadil přesnou hlavičkou po rohovém kopu.

Po změně stran mohl svou druhou branku v zápase přidat Saka, proti jeho voleji po lobu Havertze se ale fantastickým zákrokem blýskl Guglielmo Vicario. Jeho brankářský protivník na druhé straně naopak po hodině hry místo světlého momentu prožil jeden hororový, neboť obrovskou hrubicí v rozehrávce namazal míč Cristianovi Romerovi, který stoprocentní šancí nepohrdnul a střelou k tyči snížil. Spurs v závěru vykřesali jiskru naděje na zisk alespoň jednoho bodu, když po jasném faulu Declana Rice v pokutovém území proměnil penaltu Heung-Min Son. Kanonýři si však v nervózním závěru vítězství přece jen uhlídali.

Arsenal tedy uspěl po Chelsea také proti dalšímu londýnskému rivalovi a opět se o kousek přiblížil titulu. Další krok budou chtít Kanonýři udělat 4. května proti Bournemouthu. Tottenham už o dva dny dříve zavítá na Stamford Bridge.

Více informací k zápasu

AFC Bournemouth - Brighton & Hove Albion 3:0

28.04.2024 15:00

Góly: 13. Marcos Senesi, 52. Enes Ünal, 87. Justin Kluivert

Bournemouth porazil ve 35. kole Premier League Brighton 3:0. Od úvodního hvizdu dával o své přítomnosti na trávníku vědět domácí obránce Marcos Senesi, jenž už v osmé minutě viděl svou 11. žlutou kartu v sezoně, což ho v této nelichotivé statistice zařadilo na druhé místo za Joaa Palhinhu z Fulhamu. Záhy se však argentinský bek předvedl v lepším světle, když zařídil svému týmu rychlé vedení. Po změně stran navázal na jeho zásah turecký forvard Enes Ünal, který si v rámci hostování z Getafe připsal teprve druhou trefu za The Cherries.

Svěřenci Roberta De Zerbiho už prožili i lepší období než poslední dva měsíce, v nichž vyhráli jediný ligový zápas. Racci si určitě nedali za rámeček ani čtvrteční konfrontaci s Manchesterem City, který si dokráčel v poklidném tempu pro vítězství 4:0. O bod lépe na tom v tabulce byl Bournemouth, jemuž ovšem v dubnu příliš nefungovala ofenziva, neboť The Cherries dali dva góly pouze Rudým ďáblům.

Brighton od úvodních minut častěji držel míč na kopačkách, nicméně to byli domácí, kteří jako první udeřili po rohovém kopu. Vzdušný souboj Ünala s Markem O’Mahonym sice skončil lépe pro bránícího hráče, s následnou dorážkou Sensiho už si ale defenziva neporadila. Ve 32. minutě získal po agresivním napadání balon Alex Scott a přesnou přihrávkou našel Ünala, jehož střela zevnitř pokutového území skončila jen pár centimetrů vedle tyče. Racci tak po první půli mohli být rádi za jednogólové manko.

Krátce po změně stran byl za svou aktivitu odměněn Ünal, když si naskočil na centr Danga Ouattary a hlavou napálil balon pod břevno. V druhém dějství sledovali fanoušci na stadionu atraktivní fotbal s šancemi na obou stranách. V 58. minutě vychytal Bart Verbruggen pokus Justina Kluiverta a hned o minutu později neuspěl na druhé straně ani Simon Adingra, jehož střelu vytěsnil Mark Travers na břevno. Tři minuty před koncem základní hrací doby o tříbodovém zisku Bournemouthu definitivně rozhodl Kluivert, který si navedl míč na střed a prudkou střelou na přední tyč překonal bezmocného brankáře.

Bournemouth tedy nezaváhal a vybojoval plný bodový zisk. O další úspěch se pokusí 4. května na trávníku Arsenalu, Brighton přivítá o den později Aston Villu.

Více informací k zápasu

Aston Villa - Chelsea FC 2:2

27.04.2024 21:00

Góly: 4. Marc Cucurella (vl.), 42. Morgan Rogers - 62. Noni Madueke, 81. Conor Gallagher

Aston Villa neudržela ve 35. kole Premier League nadějný náskok proti Chelsea, se kterou nakonec pouze remizovala 2:2. Lvi sice do utkání vstoupili velmi aktivně a do poločasové pauzy si nesli dvougólový náskok, o ten ale po změně stran i kvůli zlepšenému výkonu hostů a nucenému střídání Emiliana Martíneze postupně přišli. Nejprve po hodině hry snížil Noni Madueke, jenž v závěrečné desetiminutovce ještě asistoval u krásné vyrovnávající trefy Conora Gallaghera. Villans tak sice ztratili důležité body v boji o Ligu mistrů, i díky těžkému losu konkurenčního Tottenhamu však stále zůstávají favoritem na účast v milionářské soutěži právě oni.

Renomovaní novináři se předháněli v informacích o tom, kdo bude novým trenérem Bayernu, a jedním z kandidátů byl i kouč Aston Villy Unai Emery. Španělovi však v Birminghamu nic nechybí a podepsal novou smlouvu. Tu chtěl oslavit proti Chelsea, kterou jeho bývalí svěřenci z Arsenalu před několika dny zostudili pětigólovým debaklem. Ve Villa Parku hrozilo The Blues nebezpečí zejména od Ollieho Watkinse, třetího nejlepšího střelce ligy.

Londýnský celek se z vysokého výprasku v městském derby vzpamatovával ještě na začátku duelu v Birminghamu, čehož domácí Villans dokonale využili už ve čtvrté minutě. Emeryho svěřenci se pohlednou souhrou prokombinovali k zakončení Johna McGinna, které za záda bezmocného Djordjeho Petroviče srazil smolně Marc Cucurella. The Blues se z vyrovnání po přesné střele Nicolase Jacksona, jehož forma měla v posledních zápasech k ideálu daleko, radovali jen chvíli. Videorozhodčí totiž odhalil Senegalcův ofsajd a zásah odvolal. Stejný hráč byl blízko gólu také po půlhodině hry, kdy mu posadil balon na hlavu Cucurella, ale Jackson trefil jen pravou tyč. Územní převaha, kterou modří celý poločas disponovali, přišla vniveč, jelikož ve 42. minutě lovil Petrovič balon ze své sítě podruhé, když ho skrytou střelou na přední tyč překonal Morgan Rogers.

Vrásky na Emeryho čele udělal gólman Martínez, který vinou zranění musel o přestávce střídat. Náhradníka argentinského mistra světa Robina Olsena jako první vystrašil Madueke, jenž přízemní střelou v 53. minutě minul. Šikovného křídelníka to ovšem od dalších ofenzivních výpadů neodradilo, za což sklidil ovoce po hodině hry, kdy přesným zakončením potrestal chybu Douglase Luize. Snížení svěřence Mauricia Pochettina ještě více nabudilo a ti měli na trávníku jasně navrch. Neustálá převaha The Blues nakonec ve vyrovnání vyústila v úvodu poslední desetiminutovky. Madueke tentokrát v roli asistenta přiťukl míč za šestnáctkou Gallagherovi, který svůj technický pokus zakroutil parádně do vzdálenějšího rohu. V závěrečném nastavení dokonce Chelsea s Olsenovým přispěním dopravila míč do sítě potřetí, videorozhodčí ovšem odhalil faul a zásah odvolal.

Chelsea tak čtvrtý po sobě jdoucí triumf z Villa Parku nezaznamenala a získala jen bod. V příštím kole přivítá 2. května Tottenham, Aston Villa bude hrát o tři dny později v Brightonu.

Více informací k zápasu

Everton FC - Brentford FC 1:0

27.04.2024 18:30

Góly: 60. Idrissa Gueye

Fotbalisté Evertonu ve 35. kole Premier League porazili Brentford 1:0 a zajistili si tři zápasy před konce ročníku záchranu. Gólové šance viděli diváci v Goodison Parku až po změně stran. Nejdříve sice zahodil jasnou příležitost hostující Ivan Toney a krátce nato otestoval pevnost brankové konstrukce Dwight McNeil, vítězné branka však přišla v 60. minutě, kdy se prosadil Idrissa Gueye. Senegalec si za uplynulý týden připsal již druhý gól, což je více než v dosavadních dvou sezonách od přestupu z PSG. Toffees tak prožili fantastický duben, ve kterém prohráli pouze jednou.

Setrvání mezi anglickou elitou už by nemělo Everton minout poté, co v minulém kole senzačně v derby zdolal Liverpool. Na svém hřišti se mu to povedlo poprvé od roku 2010, přičemž tehdy dával jeden z gólů Karamelek Mikel Arteta, současný kouč Arsenalu. Brentford měl v tabulce i díky trestu pro klub z Merseyside o dva body více. Dařit se mu začalo s návratem dlouho zraněného Bryana Mbeuma do základní sestavy.

Úvodní obrovskou příležitost měli už v šesté minutě domácí. Na střílený centr McNeila skrze malé vápno totiž jen těsně nedosáhl před odkrytou brankou Chermiti. Ve 20. minutě z podobného prostoru na druhé straně sklepl míč před branku Vitaly Janelt, zakončení Mathiase Jensena ale srazil Jarrad Branthwaite na roh. Jinak se v první půli oba celky střídaly v držení míče a mírném tlaku, ani z jedné šance ovšem nevzešla jediná střela na branku.

Dosud největší příležitost utkání si připsal pět minut po změně stran Toney, jehož našel dalekonosným pasem na zadní tyči Jensen, Angličanovo zakončení ovšem fantasticky zneškodnil Jordan Pickford. Záhy daleko za hranou vápna napřáhl McNeil, jeho rána ale skončila na břevně. Radost v Goodison Parku tak vypukla až po hodině utkání, když z druhé vlny dobíhající Gueye vymetl ranou zevnitř vápna horní roh branky. Největší příležitost na srovnání měl v 76. minutě Keane Lewis-Potter, jeho ránu pod horní tyč ale vyškrábnul Pickford. Naopak pojistit vítězství mohl v nastaveném čase James Garner, z přímého kopu však nastřelil pouze břevno. Domácí už to ale mrzet nemuselo.

V souboji týmů s vítěznou dvouzápasovou minisérií tak vládl Everton. Ten se v příštím kole představí 3. května v Lutonu, Brentford přivítá o den později Fulham.

Více informací k zápasu

Wolverhampton Wanderers - Luton Town 2:1

27.04.2024 16:00

Góly: 39. Hee-chan Hwang, 50. Toti Gomes - 81. Carlton Morris

Hráči Wolverhamptonu přehráli ve 35. kole Premier League na vlastním hřišti Luton výsledkem 2:1. Domácí kouč Gary O’Neil si v posledních týdnech stěžoval na obrovskou marodku, tentokrát se však základní sestava už takřka blížila ideálu a na výkonu to bylo znát. Převahu favorita poprvé zužitkoval ve 39. minutě Hee-Chan Hwang, pro nějž šlo už o 11. ligovou trefu v sezoně, ale vůbec první v roce 2024. Po změně stran se navíc prosadil i Toti a právě jeho gól byl v konečném důsledku tím, který ukončil téměř dvouměsíční čekání Vlků na soutěžní vítězství.

Luton už neměl kam uhnout a s okamžitou platností musel začít sbírat body. To se mu nepodařilo ve čtyřech z posledních pěti duelů, ve Wolverhamptonu ale měl půdu připravenou relativně příznivě. Vlky totiž zastihl uprostřed sedmizápasového čekání na soutěžní výhru, byť naposledy proti Bournemouthu proti nim hrála i smůla, když jim nebyly uznány hned dvě trefy.

Po vyrovnaném úvodu střetnutí, ve kterém několikrát nebezpečně zahrozili fotbalisté Lutonu, převzali Vlci ve zbytku prvního poločasu otěže do svých rukou. Do první vážnější příležitosti se dostal ve 21. minutě domácí Hwang, jenž ovšem po průnikové přihrávce za obranu tváří v tvář brankáři Kloboučníků Thomasi Kaminskému selhal. Hwang představoval nebezpečí pro defenzivu hostů i nadále. Svou snahu ve 39. minutě vyšperkoval Jihokorejec gólovou střelou, která po teči od jednoho z bránících hráčů zapadla za Kaminského záda.

Po pauze se snažil Luton držet míč na svých kopačkách a kombinovat na polovině soupeře. Ten mu ovšem v 50. minutě zasadil další ránu, když se po centru Maria Leminy z pravé strany prosadil hlavou nikým nehlídaný Toti. Hosté si nadále nedokázali vypracovat gólové příležitosti a šance definitivně rozhodnout tak přicházely na druhé straně, všechny ale zůstaly nevyužity. V 81. minutě přišla pro The Hatters odměna v podobě snížení, které po střele z voleje uvnitř pokutového území zařídil Reece Burke. Na více se ale hráči Lutonu ve zbývajícím čase nezmohli.

Wolves tak po třech domácích nezdarech v řadě konečně získali před svými fanoušky body. V příštím kole se představí 4. května na hřišti Manchesteru City, Luton o den dříve přivítá Everton.

Více informací k zápasu

Manchester United - Burnley FC 1:1

27.04.2024 16:00

Góly: 79. Antony - 87. Zeki Amdouni (pen.)

Manchester United si ve 35. kole Premier League připsal nečekanou ztrátu, když na domácím trávníku jen remizoval s Burnley 1:1. Naděje hostů na solidní výsledek dlouho držel skvěle chytající Arijanet Murič, kterého až ze své páté velké šance v utkání překonal Antony. Ani první gól téměř 100milionové posily z Ajaxu Amsterdam v této sezoně ale na výhru Rudým ďáblům nestačil, neboť jen několik minut před koncem srovnal z penalty Zeki Amdouni. Pokutový kop byl odpískán po chybném vyběhnutí Andrého Onany, jenž ve snaze vyboxovat míč promáchl a trefil hlavu protihráče.

Skleslí fanoušci Manchesteru United se těšili na trojboj s papírově výrazně slabšími celky, zápasy s Coventry a Sheffieldem však jejich představy naplnily jen napůl. Postup do finále FA Cupu dokonali Rudí ďáblové až po penaltách poté, co v závěru normální hrací doby zahodili třígólové vedení. Žiletky před několika dny cestovaly na Old Trafford zničené debaklem od předposledního Burnley, přesto favoritovi výrazně zatopily.

V úvodní pasáži tohoto duelu ale United vypadali na to, že by je mohlo čekat o něco klidnější odpoledne než ve dvou zmíněných případech. Již ve třetí minutě našel Bruno Fernandes přesným centrem Alejandra Garnacha, ten ale situaci uspěchal a z první přestřelil. Jen o malou chvíli později se hned do dvou příležitostí dostal Antony, jenž nejprve přinutil po rohovém kopu Muriče k dobrému zákroku, aby několik desítek vteřin nato hostující gólman rychlým vyběhnutím zneškodnil Brazilcův pokus o skórování. Po pár minutách klidu opět zaúřadovali domácí. Spolupráce dánských reprezentantů vyústila v pokus Fernandese z velké blízkosti, Murič ale jeho dělovku vyrazil na brankovou konstrukci. Dalším neúspěšným střelcem se stal Kobbie Mainoo. Ten napřáhl kousek za vápnem a mířil těsně vedle tyče.

Krátce po změně stran opět došlo na souboje Antonyho proti Muričovi. Kosovský gólman nejprve vytěsnil ránu bývalé hvězdy Ajaxu z prostoru kolem penaltového puntíku a následně mu stejně jako v úvodu zápasu včasným vyběhnutím zmenšil střelecký úhel a ani nyní neinkasoval. Další příležitost převážit misky vah na stranu Rudých ďáblů měl Garnacho, jeho pohotový volej po rohovém kopu ale znovu fantasticky zneškodnil Murič. Ten tak měl sice nakročeno k titulu jasného muže zápasu, jenomže na prahu závěrečné desetiminutovky přece jen inkasoval. Sander Berge předvedl katastrofální chybu v rozehrávce, které využil Antony, jenž pelášil s míčem sám na branku a z páté velké šance konečně překonal Muriče. Ani to ale Manchesteru na výhru nestačilo. Pár minut před koncem Onana hloupě fauloval jendoho z hostů a nabídnutou penaltu využil ke srovnání Amdouni.

Manchester United tak z posledních čtyř ligových duelů remizoval už potřetí. V příštím kole se představí 6. května na půdě Crystal Palace, Burnley přivítá o dva dny dříve Newcastle.

Více informací k zápasu

Newcastle United - Sheffield United 5:1

27.04.2024 16:00

Góly: 26. Alexander Isak, 54. Bruno Guimarães, 61. Alexander Isak (pen.), 65. Ben Osborn (vl.), 72. Callum Wilson - 5. Anel Ahmedhodžić

Hráči Sheffieldu United padli ve 35. kole Premier League na hřišti Newcastlu 1:5, a definitivně tak stvrdili návrat do nižší soutěže. Žiletky sice brzy po úvodním hvizdu skórovaly, pak však pokračovaly v tragické defenzivní práci z posledních týdnů, během nichž osmkrát v řadě inkasovaly minimálně dva góly. Tentokrát jejich obranu jako první překonal Alexander Isak, jenž se po změně stran prosadil i z penalty. Marnost hostů podtrhl smolnou vlastní brankou i dezorientovaný Ben Osborn.

Při přihlédnutí ke kombinaci široké marodky a dlouhodobě tristní venkovní bilance nebyla prohra Newcastlu na hřišti Crystal Palace překvapením. Straky se prezentovaly zcela bezzubým výkonem. To Sheffield si toho na Old Trafford vypracoval více a hned dvakrát dokonce skóroval. Pokračující špatná defenzivní práce ale vedla k nulovému zisku a k hrozící jistotě sestupu The Blades už po duelu právě v Newcastlu.

Navzdory nepříznivé situaci v tabulce šli hosté do vedení v páté minutě, kdy si na vysoký balon do šestnáctky naběhl Anel Ahmedhodžič, jenž hlavou zakončil přesně mezi nohy gólmana. Po čtvrthodině hry měl skvělou příležitost Cameron Archer, skvělý průchod do vápna ovšem zakončil střelou přímo do clonícího obránce. Newcastle se vzpamatoval až ve 26. minutě, kdy přízemní ranou ke vzdálenější tyči srovnal skóre Isak. Rychlou odpověď mohl obstarat dobře hrající Ben Brereton Díaz, jehož zakončení zblízka orazítkovalo tyč.

Další přesný zásah ovšem po návratu z kabin oslavoval Newcastle, když Anthony Gordon posadil z přímého kopu balon přesně na hlavu skórujícího Bruna Guimaraese. Anglický mladík mohl chvíli nato sám skórovat, v samostatném úniku jej však skvěle vychytal brankář. Před hodinou hry přišla pro Sheffield krutá rána v podobně pokutového kopu, který s chladnou hlavou proměnil Isak. Rozhozená obrana Žiletek inkasovala ještě jednou, když si po rohovém kopu nešťastně srazil míč do vlastní sítě Osborn. Odevzdané hosty ztrestal přesnou střelou pod břevno také Callum Wilson.

Porážka tak definitivně stvrdila návrat Sheffieldu do druhé nejvyšší soutěže. Rozlučku s Premier League načnou Žiletky 4. května doma proti Nottinghamu, Newcastle se tentýž den představí v Burnley.

Více informací k zápasu

Fulham FC - Crystal Palace 1:1

27.04.2024 16:00

Góly: 53. Rodrigo Muniz - 87. Jeffrey Schlupp

Fotbalisté Fulhamu remizovali v londýnském derby 35. kola Premier League na vlastním hřišti s Crystal Palace 1:1. Chalupáři měli sice pozvolný vstup do utkání a v úvodu čelili několika šancím hostů, jejich výkon ovšem gradoval, což vyvrcholilo v první dubnovou branku Rodriga Munize. Eagles však našli recept k vyrovnání v závěru duelu, kdy se prosadil famózní ranou Jeffrey Schlupp.

Taktovka Olivera Glasnera začala v Londýně kouzlit. Crystal Palace totiž vyhrálo třikrát v řadě, což se mu naposledy podařilo prakticky přesně před rokem. Zatímco tehdy Orli triumfovali nad sestupem ohroženými celky, tentokrát skolili Liverpool či Newcastle. Velký podíl na tom měl Jean-Philippe Mateta, autor čtyř branek z posledních dvou duelů. Fulham donedávna také disponoval ve formě hrajícím střelcem, Rodrigo Muniz už ale nedal gól takřka měsíc.

Ve velké šanci se v šesté minutě zničehonic ocitl Michael Olise, jehož vybídl ke slibnému zakončení průnikovou přihrávkou přes polovinu hřiště Adam Wharton, Francouz ale pálil těsně vedle bližší tyče. Po čtvrthodině utkání vyskočil v chumlu hráčů nejvýše Chris Richards, hlavičkoval však těsně nad. Postupem času se začal do zápasu více dostávat Fulham, který hrozil zejména z rychlých protiútoků. Ten nejnebezpečnější zakončoval ve 43. minutě z úhlu do brankáře Rodrigo Muniz.

Vzestup výkonnosti ovšem vyvrcholil až po změně stran. V 53. minutě centroval do malého vápna Timothy Castagne, na zadní tyči si míč našel Rodrigo Muniz, jenž jej hlavičkou poslal do sítě. První šanci na srovnání měl krátce po nástupu na hřiště Odsonne Édouard, ránu zpoza obránce ale reflexivně vyrazil Bernd Leno. Krátce nato pálil přímo do jeho rukavic Olise. Srovnání tak přišlo od jiného střídajícího hráče. V 86. minutě si navedl míč na střelu daleko za hranou vápna Schlupp, který spektakulární dělovkou do levého horního rohu branky zaznamenal první letošní gól.

Už čtvrtý vzájemný zápas z posledních pěti tak skončil nerozhodným výsledkem. Crystal Palace přivítá v příštím kole 6. května Manchester United, Fulham se představí o dva dny dříve na půdě Brentfordu.

Více informací k zápasu

West Ham United - Liverpool FC 2:2

27.04.2024 13:30

Góly: 43. Jarrod Bowen, 77. Michail Antonio - 48. Andrew Robertson, 65. Alphonse Areola (vl.)

West Ham remizoval ve 35. kole Premier League doma s Liverpoolem 2:2. Týmy spolu hrály v této sezoně už dvakrát a v obou případech se radovali Reds navzdory inkasovanému gólu od Jarroda Bowena. Ten se prosadil i tentokrát, když těsně před přestávkou otevřel skóre přesnou hlavičkou. Po návratu z kabin ale na hřišti vládli hosté, kteří ze dvou skrumáží uvnitř vápna vytěžili obrat, přičemž druhá branka byla chvíli oficiálně přiznána jako vlastní Tomáše Součka. Favorit by se v danou chvíli dotáhl v tabulce na vedoucí Arsenal, v 77. minutě se ovšem po skvělém Bowenově centru z pravé strany, na níž operoval i Vladimír Coufal, trefil Michail Antonio.

Reds měli ve středeční dohrávce možnost dotáhnout se na vedoucí Arsenal, po téměř 14 letech ale padli v Goodison Parku a jejich šance na vytoužený titul se třetí ztrátou z posledních pěti duelů opět snížily. Udržet se v boji o trofej mohli proti West Hamu, na jehož hřišti ovládli pět ze sedmi předcházejících vzájemných zápasů.

Hráči Liverpoolu se oklepali z úvodní nervozity a začali svého soupeře tlačit i tentokrát. K zajímavému zakončení se dostal Harvey Elliott, jenž ovšem propadnutý balon nasměroval jen do boční sítě. Po půlhodině hry se na druhé straně opřel do odraženého balonu Coufal, jehož tečovaný projektil do levé části branky pořádně prověřil pozornost Alissona. Před pauzou ještě stihl rozezvučet tyč Luis Díaz, jenž střílel přes oba clonící české bojovníky v dresu West Hamu. Chvíli nato si ovšem vzal slovo domácí snajpr Bowen, jehož první ránu sice dokázal brazilský strážce na poslední chvíli odrazit na roh, po něm se však Angličan i přes svou nevysokou postavu prosadil přesnou hlavičkou.

Reds se ovšem s odpovědí dlouho nezdrželi, když ve 48. minutě z první pohotově zakončil Andrew Robertson k levé tyči. Hosté ve druhé půli naprosto dominovali, z velkého počtu šancí ovšem rozhodující gól dlouho nepřicházel. Neproduktivní ofenzivě Reds musel pomoct soupeř, když se po několika náhodných odrazech ve vlastní šestnáctce po rohovém kopu dostal míč k Součkovi, který jej nasměroval do Alphonseho Areoly, od nějž se odrazil do vlastní sítě. Zaváhání zkušený brankář odčinil hned vzápětí, když si počíhal na technickou ránu Díaze. Skóre tak dorovnal v 77. minutě přesnou hlavičkou Antonio, který zužitkoval milimetrový centr Bowena. Důležitý zákrok si v závěru připsal dobře hrající Coufal, jenž ve skluzu zamezil jasné gólové příležitosti střídajícímu Mohamedu Salahovi.

West Ham tedy překvapivě obral Liverpool a vystavil mu další stopku v titulových dostizích. Na Kladiváře čeká v příštím kole 5. května Chelsea, zatímco Reds ve stejný den přivítají Tottenham.

Více informací k zápasu

Tabulka

Tým
Z
V
R
P
S
B
1
Arsenal FC
35
25
5
5
85 : 28
80
2
Manchester City
34
24
7
3
82 : 32
79
3
Liverpool FC
35
22
9
4
77 : 36
75
4
Aston Villa
35
20
7
8
73 : 52
67
5
Tottenham Hotspur
33
18
6
9
67 : 52
60
6
Manchester United
34
16
6
12
52 : 51
54
7
Newcastle United
34
16
5
13
74 : 55
53
8
West Ham United
35
13
10
12
56 : 65
49
9
Chelsea FC
33
13
9
11
63 : 59
48
10
AFC Bournemouth
35
13
9
13
52 : 60
48
11
Wolverhampton Wanderers
35
13
7
15
48 : 55
46
12
Brighton & Hove Albion
34
11
11
12
52 : 57
44
13
Fulham FC
35
12
7
16
51 : 55
43
14
Crystal Palace
35
10
10
15
45 : 57
40
15
Everton FC
35
12
8
15
37 : 48
36
16
Brentford FC
35
9
8
18
52 : 60
35
17
Nottingham Forest
35
7
9
19
42 : 62
26
18
Luton Town
35
6
7
22
48 : 77
25
19
Burnley FC
35
5
9
21
38 : 70
24
20
Sheffield United
35
3
7
25
34 : 97
16

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (444)

Přidat komentář
Luc-Luc

Nechapu, ze jsme to v tom druhym polocase nedohrali na win dneska jsme meli vyhrat, vykon byl ok a sunky nevedely co hrat. Salah ukazal, ze je zralej na prodej, zmrd.

Reagovat
SunFells

Borec je jedna z největších ikon historie ligy a takhle o něm panicové pak mluví, pěkný.

Reagovat
avicii

Reagovat
Luc-Luc

Nema se chovat jak kokot a ty se do me furt nemontuj ty trotle

Reagovat
Gunner14

Reagovat
Unai

Reagovat
LaVolpe

Reagovat
Bayern +

To je hanebné

Reagovat
Nikikrew

strasni klauni

Reagovat
Mastný Chobot

Reagovat
Freedo

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
JFT97

Reagovat
Manik...

Reagovat
Acquanni

Reagovat
Beči

Reagovat
Bakary3

to je dobrá vizitka toho joudy, no

Reagovat
Neutron

Amore woe

Reagovat
Euphael

Reagovat
oli9

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Reagovat
aragorn

Reagovat
Dirtyfoxx420

Nekdo se tady semnou hadal po minule sezone, ze jsem blazen a klidne bych strelil Salaha k tem arabum, myslim ze to byl fenix nebo kixi. Tak doufam,ze to furt vidi stejne

Jinak uz mel byt davno pryc, sice dal zase dost golu, ale co se tyce mezi hry a jineho prinosu pro tym, tak je uplne mimo. Trosku mu ta slava vlezla do palice.

Reagovat
O.Giroud

Možno fff

Reagovat
Salfovic

Podobnej názor tu měla většina fanoušků Poolu, a to i donedávna.

Reagovat
fenixLFC

ano, vidime to furt stejne. posledny tyzden prestupaku nepredas najlepsieho hraca a nic na tom nemeni ze je po zraneni totalne z formy

a mimo si teda ty no

Reagovat
Mastný Chobot

Mozno je po zraneni

Reagovat
Dirtyfoxx420

Podle ceho se furt usuzuje, ze nejlepsi hraci jsou ti, co davaji nejvice golu? Neni nahodou fotbal tymovy sport? Je to hrozne subjektivni nazor. A plno odborniku by s timhle typem nesouhlasila.

Ja nechci a nebudu ubirat Salahovi zasluhy na trofejich, co s Liverpoolem ziskal, ale tim padem nebyl prodejny ani Mane nebo Firmino. Proste vsichni uz vycpeli a nemeli vic co tymu nabidnout a i Salah ma sve meze, ktere by za 200 mio. byli krasne zaplacene. Rozhodne lepsi, nez ze po pristi sezone tam pujde stejne zadarmo..

Reagovat
fenixLFC

to nema nic s poctom golov ale so vseobecnym vplyvom na hru. tieto unahlene zavery na zaklade mesacnej formy su vtipne, najma ked az do afconu to bol nas klucovy hrac co nam tahal celu ofenzivu. rovnako nedava ani zmysel spominat maneho s firminom ked prvy bol do afconu tragicky a chytil sa na hrote (a aj tak uz na nom bolo vidiet ze ide dole) a firmino uz len striedaval lebo sme potrebovali ine varianty. obaja tak uz zacali zaostavat oproti rozvoju timu ako celku, co sa u salaha nedalo povedat.

a nie, tych 200 mega nedavalo zmysel, pretoze opat-bud zabudas alebo umyselne vynechavas kontext ktory je klucovy. v elte sa prerabala cela zaloha ktora sa musela riesit a v poslednom tyzdni doslo 200 mega za salaha. teda za situacie kedy by si uz nahradu neziskal. v danom momente by nam tych 200 mega bolo uplne zbytocnych pretoze by sme tazko postavili na kridlo pytel penazi. keby ta ponuka dosla na zaciatku prestupaku tak by sa o tom dalo uvazovat, za danej situacie nie

takze si budem aj nadalej stat za tym ze to ze sme v danej situacii salaha nepredali bol dobry krok. aj keby sme teraz zanho mali dostat "len" 100 mega tak je to stale lepsie ako ho predavat za dvojnasobok na zaver prestupaku. pretoze bez salaha by sme nehrali nielen o titul, ale je otazne ci by sme sli do LM

Reagovat
Salfovic

Psal jsem to od začátku, ale nevzít za Salaha těch 200 mil byla šílenost.

Reagovat
Luc-Luc

presne

Reagovat
O.Giroud

Nemyslím si, tá ponuka prišla neskoro. A aj vďaka nemu sme boli v hre o titul a uhráme (snáď) LM. Šilenost by bola ho nepredať po tejto sezóne a nechať ho odísť zadarmo. Ak by nepredĺžil zmluvu dajme tomu do Augusta.

Reagovat
LaVolpe

Já myslím, že v létě za něho přijde obdobná suma.

Reagovat
pobody's nerfect

Max kilo

Reagovat
celeb

ak mu konci zmluva po dalsej sezone, tak tazko. Ale tak snad 100+ za neho dostanu. Otazne je aj to, ako dlho bude sejkov bavit liat peniaze do fotbalu a ci si nenajdu zachvilu inu zabavku.

Reagovat
Manik...

Pochybuji.

Reagovat
Neutron

Tolko uz asi nie…ale podla mna by pool aj kilo potesilo.

Reagovat
Manik...

To souhlasím

Reagovat
Zaschrona

Elliott i Szoboszlai by ho solidně nahradil, Clark by dostal víc prostoru. Liverpool by tu LM nejspíš stejně uhrál a měl by mnohem víc peněz na dokončení přestavby pro tohle léto.

Reagovat
masly008

S Allisonem a VvD jediný top hráč který by hrál všude.

Reagovat
Beči

Sám seš zmrd, ty kašpare.

Reagovat
Luc-Luc

:-*

Reagovat
aragorn

Reagovat
Dirtyfoxx420

A na tohle zakončení čekame celou sezónu

Reagovat
joshua

Ten typek ve studiu na Canal sport je ozralej? Kdo to je?

Reagovat
avicii

Ďalšia strata proti fakt slabému súperovi... škoda ze je to takýto koniec sezóny

Reagovat
martin.b

Tvl dvě ega se poštěkali nedůstojný… snad Salah následuje Kloppa, ten by sezení na lavce další rok nezvládl.

Reagovat
Salfovic

Spíš Salah Kloppa pěkně zahnal do boudy.

Reagovat
Talker

Pěkně Liverpool venku z boje o titul asi definitivně

Reagovat
pobody's nerfect

Pěkné to není, ale venku je zcela jistě

Reagovat
Nikikrew

Reagovat
O.Giroud

To až tak si veril

Reagovat
Talker

Hele pokud by dneska vyhráli, tak si myslím, že tu šanci (byť malou) měli.

Takhle jsou v píči.

Reagovat
masly008

Neměli. Šance že ztratíme my i city byla malá

Reagovat
Mastný Chobot

Takze nemali, len mali

Reagovat
oli9

To už 2 zápasy zpět

Reagovat
Nikikrew

Skoda Liverpool, zaver sezony mohol byt grandiozny. Salahovu neformu si nemohli vybrat v horsi cas. Aj to zranenie Jotu sa javi ako prelomove. Tak aspon ten micky mouse pre legendu Kloppa.

Reagovat
O.Giroud

Keby len Salahovu, však celému útoku sa už počíta dĺžka bez vstreleneho gólu.Fakt len ten Jota by asi niečo premenil

Reagovat
pobody's nerfect

Aspoň že mají v autech navigace. Bez ní by snad ani netrefili domů.

Reagovat
avicii

Došla para ale držali sme sa dlho... reálne ale hráte lepšie a my sme mali mega smolu na zranenia oproti vám

Reagovat
Nikikrew

My mame fakt stastie na zranenia, co je prekvapive. Stoperi sa drzia celu sezonu, to je klucove.

Reagovat
masly008

Je to i o stylu hry.

Si vem v jakem tempu hrajou ty týmy.

Reagovat
Nikikrew

Je, ale aby stoperi odohrali cez 50 zapasov bez zranenia, je nieco nevidane.

Reagovat
masly008

Podívej se na sezónu poolu když vyhráli LM, tam měli jejich top hráči myslím přes 50.

Reagovat
Nikikrew

A preto to vyhrali

Reagovat
fenixLFC

tak hlavne pred sezonou nikto nepocital s tym ze by sme boli v boji o titul tak dlho

Reagovat
avicii

na to sa dost zabúda.. to by si hlavne naši fans mohli pamätať

Reagovat
masly008

Já vás bral na naši úrovni.

Nevím proč jste se tak podceňováli.

Reagovat
fenixLFC

zrazu pred sezonou tu drviva vacsina vasho tabora tvrdila ze ste so city najvacsimi favoritmi a my mame bojovat o top4. a to bol obecny narativ ze sa do boja o titul nemame ani zapojit

Reagovat
masly008

Já mluvím za sebe ne za většinu.

Pořád tam byl Klopp který ještě nekončil.

Přišel vám mistr světa do středu zálohy.

Otazníky byl jen nad DM.

Tolik zranění nikdo nečekal.

Reagovat
fenixLFC

lenze tu aj inde sa stale vychadza z minulej sezony. ja som nam veril ze pojdeme vyssie a budeme miesat kartami v LM, ale rada odbornikov aj "odbornikov" predpokladala ze to tak nebude, najma ked sme psotavili komplet novu zalohu. macallister sa podcenoval a je nutne povedat ze nastup nemal uplne idealny, szoboszlai bol pre vacsinu preplateny a endo priemerak. ja som nas teda stale pcoital s tym ze budeme hore ale tiez som necakal ze sa v tom udrzime tak dlho. a to bez ohladu na zranenia

Reagovat
masly008

Tak u Enda to tak trochu je.

Porovnej ho s Rodrim nebo Ricem.

Tam máte slabinu.

Ano moc nestál, ale tohle je vaše slabina + bohužel Darvin a jeho proměňování.

Reagovat
Salfovic

Tak někdo udělejte souhrn předsezonní tipovačky. Ale Arsenal byl v průměru určitě tipovanej výš než Pool.

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
masly008

Určo byl. O to jedno co je teď.

Nebo myslíš že na 3 byl někdo jiný ?

Reagovat
fenixLFC

united

Reagovat
J0EL

Reagovat
fenixLFC

?

Reagovat
J0EL

United tipovali takto vysoko snad len ich fanusici

Reagovat
fenixLFC

by si sa cudoval. ono sa casto opakuje to ako dopadla predchadzajuca sezona a malo sa za to ze ked boli treti tak pojdu este vyssie. a na tretie miesto pripadne rovno pred liverpool ich radili skoro vsetci aj na athleticu

Reagovat
avicii

Reagovat
O.Giroud

Tak minulý rok sme skončili na 5. mieste, kúpili sme v podstate novú zálohu tak nikto nevedel ako si to sadne. Ešte keď nás kopol do zadku Caicedo. Myslím, že LFC skôr tipovali ľudia mimo LFC už tak zo zvyku a lebo Klopp. Nehovorím, že tu neboli fans LFC čo asi nič iné ako titul nebrali, ale v okolí čo sa pohybujem to bolo skôr o tom, že tento rok uhrať LM, vyhrať EL a budúci rok si ísť po titul v lige. Ale celé to narušil Klopp tým svojím koncom, možno vtedy sa viac začalo baviť o titule ešte keď sme sa držali hore a v podstate aj teraz keď sme to mali vo svojich rukách.

Reagovat
Euphael

bylo to ale z toho duvodu, ze jste udelali prakticky rebuild zalohy... a to vam ten titul/vypadnuti EL neudelalo ne? Nakonec byl problem v produktivite, tedy utoku

Reagovat
oli9

Snad to urvete

Reagovat
martin.b

Salah walks through the mixed zone, declines interview requests and says: “If I speak today there will be fire.”

Slušně nezvládá

Reagovat
avicii

Keby nehral picu tak by hral, to ego hráčov je niekedy strasne smiešne

Reagovat
r.mrazik
Reagovat
Csaplárova past

Za mě byl Liverpool největší favorit na titul, a platilo to ještě před pěti zápasy. Takový finiš bych čekal spíš od Arsenalu

Reagovat
masly008

Jako ve chvíli kdy jsme s něma měli stejně bodů už jsem jim nevěřil.

Oni potřebovali vše vyhrát a čekat že my i city ztratí.

Reagovat
ashburtongrove

Tohle ale prece potrebovali vsechny 3 tymy, vse vyhrat a doufat

Reagovat
masly008

Ne nepotřebovali. Když jsme dorovnali pool, tak už nám stačilo uhrát stejně bodů jak oni. Měli jsme o cca 8 gólu lepší skóre.

Reagovat
fenixLFC

takze by vam to nemuselo stacit

Reagovat
oli9

Tam je prostě něco špatně. Od toho co to oznámil... Ten konec... Přijde mi jako by to půlka hráčů měla úplně v píči tu sezonu a už se viděla úplně jinde.. Škoda, místo toho aby to dotáhli

Reagovat
Kixi Syhimour

Salah

Reagovat
Error

Sleduju, ze pres Newcastle asi cesta do poharu nepovede. Sere me, ze stale mame matematickou sanci se tam dostat. Takto prijde dalsi facka pri nasledujici prohre, treba uz dnes vecer.

Reagovat
drussbarb

Co udělal Salah?

Reagovat
vceradnesazitra

Neunesl, že hraje za malý tým.

Reagovat
Sandstorm

To je k zblití. EtH out.

Reagovat
Man__United

Bože zase ETH out

Reagovat
vceradnesazitra

United opravdu na úrovni týmů bojujících o záchranu.

Reagovat
masly008

O co ti jde?

Soupeř měl pod 20 střel.

Reagovat
Jkb

Reagovat
icemike

Reagovat
mojmira

To už je druhý zápas po sobě

Reagovat
Registrujisejenproto

Reagovat
iamek

Liverpool

Reagovat
Kixi Syhimour

Slušná strategie

Reagovat
Mastný Chobot

Reagovat
avicii

Reagovat
bbbauch

Reagovat
Man__United

Rozhodčí v PL prostě pískají ruce jak se jim chce! Jaký je rozdíl mezi rukou AWB proti Coventry a tou kterou zahrál hráč Burnley?

Reagovat
Salfovic

Tuhle ruku by nepískli skoro nikde, natož v PL.

Reagovat
Man__United

Tak proč ji piskli minulý týden ve Wembley? A je jedno jestli se to Fa cup nebo PL, rozhodčí jsou stejní pro obě soutěže

Reagovat
iamek

Onana dneska MOTM i přes penaltu. Top výkon. Antony konečně taky fajn, ale musí promenovat šance. Každopádně snad skoncime mimo poháry ( přes vítězství v FA cupu to beru ), protože ten kádr nemůže hrát ani Balcan cup.

Reagovat
Likan7

Bylo to takhle špatný a odevzdaný za Moyese nebo LVG, nebo to vidím moc černě? Mě ten tým přijde naprosto šílenej...

Reagovat
r.mrazik

Tak to vůbec..když udělá takovou debilní penaltu? Chytá dobře a pak to takhle posere.

Reagovat
Salfovic

I ve druhé polovině sezony je tam těch chyb pořád dost. Minule zase přihrál na gól.

Reagovat
r.mrazik

Je to tak. Vypadá to nadějně a stejně pak jde nějaký gól za ním. Takového brankáře top tým mít nemůže.

Tohle musí přestat dělat.

Reagovat
celeb

tak ale to bolo na 90% chyba Casemira, ktory mu to nestastne posunul slabou hlavou. On sa musel v okamziku rozhodnut, vedel ze ta lopta bola na neho a ze ten suboj o loptu vyhra AWB nemohol tusit. MOTM rozhodne ano - ved tam mal mnozstvo vybornych zakrokov. Navyse nikto iny si to aj tak nezasluzil - ani Antony napriek golu.

Mozno Foster z Burnley - ak by skoroval.

Reagovat
r.mrazik

casemiro to posral taky, jenze on tam pak skoci jak blazen

nehlede na to,ze tohle uz jednou udelal

vsak byl uplne mimo a to do te doby chytal skvele

Reagovat
Kiss Me Polka!

zapasy united bavi

Reagovat
Mervin

Reagovat
Man__United

Bože prosím dopřej mi aspoň pár zápasů zpátky Lisandra v sestavě, strašně té hře chybí

Reagovat
Salfovic

Vida, tak tentokrát Onanovi už to nafackování protihráči jako penaltu pískli

Reagovat
icemike

Tohle musí v pravidlech opravit na nepřímý kop. Faul ano, ale ten borec neměl míč

Reagovat
Kiss Me Polka!

Reagovat
Papra

Jojo, ale kdyz gabriel neslysel pisknuti a posunul si mic rukou na rozehravku, taj nejjasnější penalta na svete

Reagovat
icemike

Tam rovněž, udělejme nepřímé kopy za toto

Reagovat
SunFells

Sheffieldu chybí tři obdržené góly do stovečky a také vyrovnání rekordu v PL

Reagovat
SunFells

A to je rekord při 42 zápasech

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
r.mrazik

Posunutím Bruna na hrot to teda moc nevychytal. Sezóna se už jen dohrava, to tam klidně mohl dát mladýho Wheetleyho nebo jak se jmenuje

Reagovat
Beči

Slušně jsme to zarsenalovatěli

Reagovat
SunFells

Lol, milý pokus

Reagovat
Busby babes

videl jsem jen tu penaltu a tvl, Casemiro, co tam predvadis... Jak to muze takhle hodit do vzduchu do prostoru nikoho... nastesti uz je to skoro fuk, porad 6. misto, vejs to nepujde a niz je to jedno.

Reagovat
Busby babes

a Onana tam je pak pozde no...

Reagovat
Man__United

Ten tým bez zraněných opor prostě na víc nemá no a jedno kdo stojí na lavičce

Reagovat
Neutron

Ty si uplne hotovy chlapce

Reagovat
kaja900

Jojo to bude fakt tím zraněný hráče mají všechny týmy

Reagovat
Salfovic

Tak jedno. EL zase není tak špatná, ekl je pro klub jako ManU průser.

Reagovat
Busby babes

EL nebo EKL, to je fuk.

Reagovat
mistr129

No EL je potenciální vstupenkou do LM

Reagovat
O.Giroud

Tak EL je šanca na LM, kde to zas v PL nemusí byť istota. Síce neviem ako to bude fungovať s tým 5. miestom

Reagovat
Salfovic

Ve vyřazovačce EL můžeš natrefit na kluby úrovně LM a jejich vyřazení těm hráčům může hodně dát.

Reagovat
Busby babes

pokud budem zas sedmi pristi rok, tak je to fuk. pokud budem 3. tak je to fuk taky.

Reagovat
Salfovic

Tohle mi přijde jako dost zabedněnej pohled.

Reagovat
Busby babes

proc? myslis, ze pro klub jako United hraje roli jestli vyhrajes EKL nebo EL? Neni to LM... super na sanci dat hrat hrace druheho sledu.

z pohledu fans, naopak super EKL. kouknes se nekam, kdes jeste nebyl... (samo, ne ja, ale fans United co jezdi to nakonec oceni a fakt to milujou, jet nekam, kde je stadion pro par tisic nekde v bulharsku... )

Reagovat
Salfovic

Jisteže hraje, prtože to složení klubů je dosti odlišné. A vaši mladí hráči by tím mohli získat zkušenosti a v případě úspěchu i sebevědomí.

Reagovat
Busby babes

a myslis, ze ty zkusenosti jsou jako jiny kdyz hrajes s freiburgem, Olimpiakosem Piresu a Backa Topola nez kdyz budes hrat s Legii Varsava, Az Alkmaar a Mostarem? me to prijde prast jak uhod.

Reagovat
Salfovic

Jako jestli nevidíš rozdíl mezi čtvrtfinálovým obsazením EL a eklu, tak nic no.

Reagovat
Busby babes

ten rozdil tam ale neni nejak zazracnej. WHU, Atalanta, Bayer, Benfika, AC a AS vs Lille, Fiorentina, Aston Villa, Brugy, Fenerbahce...

Reagovat
mistr129

No v té EKL to drží Aston Villa, což je ale to místo United. Takže v čtvrtfinále EKL máš Fenerbahce, Olympiakos, PAOK, Plzeň, Bruggy, Fiorentinu a Lille, takže 1 klub z top 4 ligy (na 9. pozici) a další z top 7 ligy (na 4. pozici)

V EL (když vezmu United na místě West Hamu) bylo AS, AC a Atalanta (2., 5. a 6. tým Serie A), Liverpool (3. tým PL), Leverkusen (1. tým Bundesligy), Benfica (2. tým Portugalska) a teda papírově slabší Marseille (8. tým Ligue 1).

Takže když to vezmu, 2. nejlepší možný soupeř v EKL je zhruba na úrovni 2. nejslabšího v EL

Reagovat
fenixLFC

no, oceni. ono to nie je tak jednoduche ked na tie zapasy realne musia chodit a podla toho planovat dovolenky a vsetko, inak by sa na dalsie zapasy nemuslei dostat. takze na jednu stranu jasne, nove miesta na druhu je rozdiel trepat sa niekde do bulharska a do holandska

Reagovat
Wazza228

EKL by byla v pohodě, pokud by tam bral ETH jen B/C tým, ale to dělat nebude, což průser je.

Reagovat
Neutron

Otazka je, ci ETH podrzia, ale tiez neverim, zeby tam bral mladikov, siel by plnu moznu palbu ako vzdy.

Reagovat
Busby babes

skoda, ze na konci nepiskl tu ruku Burnley. to mohlo byt vtipny.

Reagovat
r.mrazik

No. Ty zákroky penaltovy celkem byly...

Reagovat
Busby babes

jako ja tyhle penalty nesnasim, tak jsem s tim cajk. jen pro diskuzi... tohle AWB pred tydnem piskli.

Reagovat
r.mrazik

vsak jasny, extra podobna situace

u toho garnacha to taky vypadlo vselijak,ale tam budiz...

Reagovat
Grahf

tragédi sú späť koľkokrát už vyrobili lacnú penaltu, ani nepočítam

Reagovat
SunFells

McT přišel během druhé půlky a ještě ho vystřídal?

Reagovat
Man__United

Zranění

Reagovat
Mastný Chobot

A nikto si nevsimol ani jedno

Reagovat
SunFells

Jo tak

Reagovat
Busby babes

no nejspis to bude vazny zraneni kolena... ale tak zasmal ses no

Reagovat
SunFells

Eh

Reagovat
Busby babes

Reagovat
Kinky7

Jestli se Burnley ještě zachrání tak to bude únik desetiletí

Reagovat
SunFells

Ten Hag. 'We are not lucky with the refereeing in recent weeks. We've conceded so many penalties; this one is justified, but other ones. If you make [Aaron] Wan-Bissaka in the final a penalty, then what is this [Garnacho penalty claim]. Where is the consistency?'

Reagovat
Man__United

A má pravdu! Hlavně v případě AWB x hráč Burnley, naprosto stejné ruce a jen jedna je penalta

Reagovat
SunFells

Ten Hag. 'We are one of the most dynamic and entertaining teams in the league at this moment. We are creating loads of chances by playing good football.'

Since Gameweek 29: #MUFC

xG: 6.97 (16th)

NPxG: 5.35 (18th)

Big Chances: 15 (9th)

Big Chances Created: 11 (11th)

Shots: 84 (9th)

Crosses: 66 (19th)

Final Third Passes: 788 (8th)

The gift that keeps on giving

Reagovat
mistr129

Enternaning ale jsou, pro neutrální fanoušky… něco jako Sparta za Stramaccioniho

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
Busby babes

btw proc je tam ta linka GW 29? vubec netusim, jak to vychazi, kdyz tu caru udelas jinde, ale tohle mi rpijde divne...

Reagovat
SunFells

Protože to tak autor vybral.

Reagovat
Busby babes

coz je muj point no. ale ok

Reagovat
SunFells

Třeba vám tam chtěl dát i nějakou výhru. Google máš, s hloupými dotazy kontaktuj autora.

Reagovat
Busby babes

tak tys to sdilel, tak jen pukazuju na mozny problem v tom, co sdilis... a jak rikam, treba to jindy vychazi jeste hur, jen proste jen tak si rict 29. kolo... to se moc nedeje

Reagovat
SunFells

Správně, já jsem to jen sdílel. Tedy neznám důvody autora, ale pokud ten Hag uvádí at the moment, tak vybrat posledních 5 kol je za mě docela ok. Někdy prosím věnuj chvilku úvaze o tom, zda si nepřijdeš příliš otravný, dík.

Reagovat
Acquanni

Souhlasím s tím, že tyhle statistiky "since/last" apod jsou někdy nechutné zkreslující, ale tady je to asi prostě jednoduše posledních 5 zápasů. Sám nemám úplně rád takový ty staty "v posledních 7/8/12/17 zápasech" atp. Chápu to v případě, kdy jde o období u hráče po zranění, u týmu od poslední prohry třeba atak, ale někdy jsou ty období statistik úplně jasně vyselektovaný tak, aby ten tým/hráč vypadal lépe/hůře jak se to komentátorovi/autorovi článku/random blbečkovi na Twitteru hodí.

Ale tady je to asi prostě 5 zápasů, což je ok. Posledních 5/10/15/20 zápasů...

Reagovat
Busby babes

vidis, poslednich 5 zapasu me nenapadlo, good point. ja nijak nerozporuju to, ze hrajem v zasade tuzku. to vidis pod kazdym kolem jak na to nadavame, takze me z te zpravy zaujal jen tenhle point a zajimalo me proc.

Reagovat
Acquanni

Právě proto jsem se rozepsal, aby to nevyznělo jako "hej blbečku, neumíš napočítat 5 kol?"

Taky se často pozastavuju nad těmi statistikami, co se všude možně uvádí, respektive těmi obdobími statistik

Reagovat
r.mrazik

Má pravdu. Jedou to ruka je, pak není.

Jednou je kontakt penalta, dneska zase ne..

Reagovat
SunFells

Každý kontakt je stejný? Garnacho měl dostat žlutou za jeho chabý pokus.

Reagovat
Busby babes

Reagovat
r.mrazik

no neni, jen nekdy se to piska, nekdy

s coventry tu ruku piskl, dneska ji nepiskl

je to smesny

Reagovat
SunFells

To jo, já bych tu penaltu Coventry nedal.

Reagovat
r.mrazik

Reagovat
Busby babes

to je ta nase debata porad dokola. Ma pravdu a nema no.

Proste jinej rozhodci by tu ruku pisknul. Je to subjektivni. A neda se s tim nic delat, je treba se s tim smirit. Ale point: meli jsme trochu smulu, je validni.

Reagovat
SunFells

Reagovat
Busby babes

Reagovat
Man__United
Reagovat
Acquanni

Bych mu dal i lajk, kdyby tam nedal to video kdy Garnacho prostě zkusil, jinak se to říct nedá Tu první situaci jsem neviděl video, ale podle fotky to vypadá jasně. Ta ruka v kontextu s tou pro Coventry je penalta, případně neměla pro Coventry být písknutá

Reagovat
Man__United

Ten Hag: “It’s unfair to compare this Man United team with the ones of the past. But even Man United team of 2004/05 they didn't play that great football, they were building”.

“It takes time. Even players who were in that team forget they needed time to progress”.

Reagovat
Whitemedia

Prohlášení dává teda dost podobné jako náš zločinec.

Reagovat
Salfovic

To bude slušná prdel, když tam oba budou i v příští sezoně.

Reagovat
Busby babes

oba hrajou o svuj flek.

Reagovat
Whitemedia

Jenže tímhle proti sobě extrémně poštve fanoušky. sám to vidím na sobě po každém vyjádření toho našeho dementa.

Reagovat
Nikikrew

Sa pozri co hovoril Arteta pri 1&2 sezone a ako sme hrali.

Reagovat
SunFells

My chest is here, hit me?

Reagovat
Nikikrew

Aj to ale casto aj ako potrebuje cas a podporu

Reagovat
SunFells

Zároveň ale přijímal zodpovědnost a to i za chyby ostatních. Což tedy dokáže alespoň za sebe i Poche, ten Hag je dost chudák.

Reagovat
Nikikrew

To hej

Reagovat
Golasso

Akorát teda Poche poslední dobou taky dost kope kolem sebe.

Reagovat
Whitemedia

To se mi nechce, ale vím, že občas zní jako úchyl.

Reagovat
Busby babes

The 04-05 team also finished 3rd, lost only 5 PL games, had a +32 goal difference and got through the CL group stage. So wouldn’t be pushing that comparison too hard.

Reagovat
niflheim

Tak Eriku ahoj, ten chlap musí jít.

Reagovat
Man__United

Reagovat
Man__United

https://twitter.com/1818Calum/status/1784241219851202833?t=o2fk8fpXqBVLJQKq9LQb0w&s=19

Chápete co Bissaka dělal? Vždyť to měl krásně nachystané na střelu

Reagovat
ashburtongrove

Myslel si ze je v Gambac lize a ma 10 vterin na strelu

Reagovat
r.mrazik

cekal cekal...a nedockal

Reagovat
K1ng Kyrg1os

https://www.youtube.com/watch?v=EALTi6A88rU

hej je toto možne ? to na mě vyskočilo na youtube , ja už dneska fakt nic nechapu , hold to je tak když má každý přistup k netu

Reagovat
Error

bych se vsadil, ze ses to ty

Reagovat
K1ng Kyrg1os

to fakt ne

Reagovat
Salfovic

Nakonec bude mít Everton ještě slušnej polštář pro případné další odpočty.

Reagovat
Zaschrona

Když nerupneme s Lutonem, tak si i možná budeme moct dovolit administraci.

Reagovat
John Obi Mikel

Everton v dubnu 4 výhry (porazí i Liverpool), plichta s Newcastlem

A pak tenisový výsledek proti Chelsea

Reagovat
O.Giroud

tak to musel byť fakt zápas blbec alebo neviem, veď oni tú obranu majú super. Tarkowski, Brantwaithe, Pickford kvalitka. Aj napriek tomu debaklu 4. najlepšia obrana

Reagovat
Zaschrona

Konečně se nám taky trochu vrátila ta neskutečná xG smůla během většiny sezóny.

Reagovat
r.mrazik
Reagovat
Salfovic

Ten Jeremy vznikl jak ?

Reagovat
r.mrazik

Tuším z videa Alternative mufc

Reagovat
Whitemedia
Reagovat
_Franklin_

Reagovat
r.mrazik
Reagovat
Grahf

Reagovat
Unai

Reagovat
Werkrider

Reagovat
Salfovic

Kolikrát už v této sezoně AV prosrala dvoubrankové vedení ?

Reagovat
Spikous

Tak 4 zápasy to budú určite

Reagovat
Whitemedia

Jak je mi to už tuhle sezonu extrémně volný, tak tohle mě nasralo. Komentátor řekne, že push a var musí odvolat. Pičo tak proč neodvolal milion podobných branek, kdy se v pokutém vápně pushovalo úplně stejně, protože se tam takhle pushuje vždy?

Reagovat
BennDyaz

Nevím, proč jsme se proti těm tragédům od začátku zatáhli. Únava? Chelsea jasně lepší celý zápas. A VAR... nemám slov no, rád bych slyšel vysvětlení. Asi nedovolené bránění? Nevím

Reagovat
John Obi Mikel

Pěkný obrat, bohužel chyba sudího nás připravila o třetí branku. Csaplárova past stále funguje. Gallaghera musíme podepsat, byla by škoda ho pustit. Dnes u obou našich branek. Taky dneska překvapivě slušný Benoit Badiashile.

Reagovat
Svatej

Původní verzi komentáře jsem musel upravit, Protože by se to pres všechny urážky a sprostosti nedalo číst, tak to zkrátim.

Fotbal je nenávratně v píči. Viděl jsem spoustu věcí, který mě hrozně urážely kvuli tomu, že jeden hráč přihrál souboj a tim udělal vyhodu a mel jsem vztek na daného simulanta, tady ale zklamal celej ten systém a mám toho fakt dost.

Nejkretenstejsi rozhodnutí, jaký jsem za dlouhou dobu viděl. Ta hranice fyzicnosti sla doslova do nulovych hodnot. Jestli se ve fotbale nemůže dokonce i tohle, dejte teda mezi ty hráče sítě, ať se hráči pro jistotu nedotknou vůbec.

Reagovat
Grahf

jak sa do zábavy vložia tvrdé čísla a počítanie, tak to vždy ide do hajzlu. Najprv to začalo všemožnými štatistikami ako xG a následne to doklepli VARom.

Reagovat
Whitemedia

Ale ono se to může, milionkrát za zápas.. a pak to neprojde jednou a ještě takhle v nastavení..

Reagovat
Salfovic

Obecně souhlasím. Ale stát se tohle v opačném gardu, tedy kdyby bránící hráč šel takhle do útočícího, tak ten by s sebou flákl o zem a penaltu by nikdo nezpochybňoval.

Reagovat
icemike

Reagovat
Svatej

Bez problému, už spoustu situaci za x let jsem tu i v náš prospěch odsoudil.

Reagovat
vitasrp

Kdyby to sudí fouknul, rozhodnem nezpochybňoval.

ale pokud by rozhodčí nepískl, VAR by na penaltu neopravoval. To je ten problém.

Reagovat
icemike

Bylo to do zad. Bohužel. U rohového praporku se to taky píská

Reagovat
SunFells

to trucování tady je dobrý bizárek

Reagovat
Greny

Tohle není faul, sorry , nehrajeme šachy ...

Reagovat
icemike

Ale on to je faul. Jen se to kolikrát nepíská...

Reagovat
Greny

Nařídil by var penaltu?? Ne ..není to vážně pochybení sudiho nazdar

Reagovat
icemike

Ehm. Kde bereš tu jistotu, že by nenařídil?

Reagovat
vitasrp

Jj, za drcnutí, kdy hráč ani nespadl, by VAR stoprocentně nařídil penaltu.

Reagovat
Salfovic

Ty máš takové to správné rozhodcovské myšlení: hráč nespadl = není to faul.

Vzhledem k tvým znalostem pravidel, nejsi ty nakonec rozhodčí ?

Reagovat
vitasrp

Na tohle si přišel kvůli tomu, že píšu, že je prakticky nemožný, aby VAR opravil na penaltu souboj, kdy útočník nespadl? Dokonalý.

Najdi mi jediný příklad, kdy byl neodpískaný faul, hráč ale nespadl a VAR opravoval na penaltu. Budu se na to těšit.

A ne, rozhodčí nejsem.

Reagovat
Salfovic

Ale přesně o tom jsem psal. Rozhodčí, na hřišti i u monitoru, řeší faul jen při pádu. Tohle byla holt výjimka potvrzující pravidlo.

Reagovat
Busby babes

dokonaly.

Reagovat
Busby babes

Jedinej priklad co me takhle napada je kdysi cervena pro Kompanyho v derby. Ale tam hrac spadl, jen se ho Kompany nedotkl a bylo to nejak tesne po tom faulu na hrace Arsenalu, co mu skoro amputovalo nohu...

Tim se nezastavam toho, ze to byl faul, jen proste priklad. "Faul" kdy utocnik nespane se NIKDY nepiska. I proto je pak tolik simulaci.

Typickej priklad zakroku kdy ti golman/obrance skoci pod nohy... sice ho preskocis, ale ztratis balanc/pul vteriny a balon ti utece do autu nebo ho odpali dalsi branici hrac. je to faul, pravidla to vyslovne zminuji jako faul a i jako faul na penaltu ale skoro nikdy se to nepiska.

Reagovat
vitasrp

Jj, faul Kompanyho na Naniho v FA Cupu v roce 2012, to si pamatuju. Ale tam aspoň šel oběma nohama napřed a sice do míče, ale tou dobou se tohle rozhodčí hodně aktivně snažili vymýtit z fotbalu a každej náznak podobnýho zákroku trestali striktně přímo červenou kartou.

Reagovat
Busby babes

btw jake jsou tve znalosti pravidel? protoze se tu u tehle debat opakovane setkavam s tim, ze vetsina lidi absolutne nechape podstatu pravidel, podstatu toho, co VAR opravuje a co ne a tak, tak by me tohle fakt zajimalo...

Reagovat
Salfovic

Ale ten příspěvek byl myšlen tak,že vita má vynikající znalosti pravidel, proto ta otázka na rozhodčího.

Reagovat
Busby babes

ok, tak promin, spatne jsem si to vylozil.

Reagovat
O.Giroud

Zas sa nehrajme, že byť to opačne a teda šanca na penaltu tak borec nespadne

Reagovat
vitasrp

Však fajn, kdyby útočník spadnul, tak sudí buď pískne a je to penalta, nebo nepískne a penalta to nebude, ale VAR ti tohle v 95 procentech případů nebude opravovat na penaltu.

Reagovat
icemike

Má pointa byla, že stát se to naopak (obránce vs utocnik),tak by ten hráč spadl a je vymalováno

Reagovat
Greny

Píšu to níže, Sednu s k videu a u každýho rohu ti najdu obranný faul, nějaké lehké zatáhnutí, faul to je taky... I zde můžu říci že před tím soubojem se tam tahali a byl trošku odstrčený (faul jak faul ne? I když nesmyslný. , lehké postrceni rukama ale jsou tam a je to penalta ne??)

Reagovat
_Franklin_

Ty ses fakt blb sorry, tohle bylo normalni telo, bezny souboj

Reagovat
icemike

Mno nebylo

Reagovat
_Franklin_

to teda nebyl, to nebyl zadny faul, nepouzil ruce, nic, prober se kamo

Reagovat
icemike

Zaprvé jednu ruku použil a zadruhé tohle je prostě faul. Je to do zad, není to rameno na rameno. Není to dokonce ani tělo na tělo prohrany souboj, protože Bady si udělal ten krok dozadu. Smiř se s tím. Var to posudil jako faul, rozhodčí to posudil jako faul.

Reagovat
_Franklin_

Takovyhle zazkroky jsou uplne bezny prosimte To by se v zapase kopalo 20 penalt

Reagovat
icemike

No vsak by mělo

Reagovat
_Franklin_

Netroll

Reagovat
Whitemedia

Nepíská se to tak často, že to faul není.

Reagovat
Salfovic

Třeba když jde hráč po centrovaném míči a protihráč ho takto narempluje, tak se to většinou píská.

Reagovat
Whitemedia

Tak asi dvacet let koukám během fotbalu jinam.

Reagovat
Greny

Nesmis koukat na kiosek

Reagovat
Greny

Ale vole, když si Sednu k videu tak ti najdu u kazdyho druhýho rohu ofenzivní nebo defenzivní faul. Proč to neřeší var... Toto je fakt prasarna

Reagovat
icemike

Protože z nich napadají goly

Reagovat
iamek

Reagovat
r.mrazik

https://x.com/unitedtyson/status/1784229261957562780?s=46

Posuzování faulu a rukou v Anglii je neskutečný bizar. Jednou tak, podruhé onak.

Komedie liga.

Reagovat
r.mrazik

A to teda neberu, že chci pentli, stejně o nic nehrajeme, ale to rozhodování je prostě házení kostkou.

A City vždy vyhraje...

Reagovat
Wazz Wazz

ruka jasná, jen v případě, že by se jednalo o ruku Harryho Megvajera ve vápně United..jinak se to samozřejmě nepíská

Reagovat
_Franklin_

Tobyl regulerni gol Disasiho, tam zadny faul Badiashileho nebyl Tohle jsou bezny souboje, proste mu dal tělo, ani nepouzil ruce...Ze ho jako vubec VAR vola k televizi, to mi hlava nebere, ten mu mel dat signál, ze to faul nebyl, gol plati...hotovo

Reagovat
r.mrazik

jestli tohle byla evidentni chyba,kdy se vola v tv,tak....no nic...var je letos uplna silenost

Reagovat
Man__United

To further enhance Jason Wilcox’s assessments in the coming weeks and months there is a plan to recruit an experienced fitness coach. In addition to the FA’s Head of Performance Steve Kemp, Bayern’s Holger Broich has also been named, who has worked with Ten Hag before, sources confirmed. [@SamC_reports] #mufc

Tohle bych řekl že ukazuje že ETH minimálně ještě sezonu zůstane, když přijde fitness trenér kterého zná, zřejmě na jeho doporučení

Reagovat
Man__United

Overall, there is a very positive mood around Carrington with Jason Wilcox having met people all around the complex. In private, he has acknowledged that the tactical ineptitude of the playing squad is for the most part a direct consequence of the injuries sustained to players in crucial positions for the playing style intended.

He has been on the training ground during sessions to assess the intensity using metrics previously used in the academy of Manchester City, I’m informed.

Reagovat
Hlahart

Greenwood v La Lize 8+6 mimochodem. Tak to s ním výkonnostně přeci jen nebude tak zlý.

Reagovat
MystycMac

A to ešte v Betonárskom Getafe strči do vačku v pohode tie polena čo tam behajú Rashford Garnacho Antony Amad atd

Reagovat
r.mrazik

jde pomalu nahoru, pristi sezonu bude jeste lepsi

snad u nas...

Reagovat
MystycMac

Návrat Greenwooda by mala byt absolútna priorita bez ohľadu nato čo si myslia Fanúšikovia či žensky tým ten nikoho nezaujíma ,nikto nechce pozerať na Antonyho či Amada na krídle...A druha vec mi príde vtipne keď Angličania moralizujú ,keď som tam bol par krát či na Futbal alebo mimo sú to tam poväčšine ožrate opičky čo sa nevedia správať a ženské primitívne šlapoty oblečene jak z 3 cenovej...

Reagovat
Kiss Me Polka!

hlavně nikoho nezajímaš ty a tvoje názory..

Reagovat
r.mrazik

Tak to tady můžeš ale napsat ke každému

Reagovat
Busby babes

Reagovat
cr7sux

Reagovat
Busby babes

pokud chcem rozmrdat tym hned na zacatku, tak jo, super, privedme ho.

Pokud chcem nejak budovat aspon trochu v klidu tym na novou sezonu, tak nema Greenwood okolo kadru.

Vy si fakt neuvedomujete jakej shitstorm by to zas spustilo... a muzem predstirat, ze to jsou woke levicaci nebo whatever, ale zbytek kadru by to proste ovlivnilo.

Reagovat
r.mrazik

zase tyhle pohadky o rozmrdanym tymu

a jeste budovani v kllidu...v United...

a nejvic by to ovlivnilo kadr...

Reagovat
Busby babes

prumery hrac La ligy a nebyt nas, tak by nikoho nenapadlo ho kupovat. Sorry, ale ani vykonostne na United nema.

Reagovat
vodka

nejsou to v Getafe prumerne cisla omg

Reagovat
O.Giroud

Mayoral 15 gólov a to je dlhšie zranený, toho nie?

Reagovat
vodka

to asi trošku vyplývá z jiné pozice, protože Mayoral je právě přesně ten hroťák, na kterého se všechno sype. Greenwood hraje křídlo v drtivě většině zápasů. A když se podíváš pár let dozadu na produktivitu v Getafe, tak to vážně není žádný průměr.

Reagovat
Hlahart

Já jsem toho moc neviděl, ale mně často přijde, že nehraje ani vysloveně vytažený křídlo, ale spíš klasickýho krajního záložníka

Reagovat
vodka

no, je to tak, ale tak u nich brání skoro všichni záložníci kromě hrotu v lajně.

Reagovat
Hlahart

Ani v LaLize to nejsou průměrný čísla. S přihlédnutím ke všem okolnostem hraje prostě dobře

Reagovat
r.mrazik

Reagovat
vodka

Raphinha má 5+8

Reagovat
vodka

nebude, hlavně při stylu Getafe a jakou sezonu letos měli. Podle mě půjde někam výš v La lize a nebude se chtít vracet do double standards PL.

Reagovat
r.mrazik

Reagovat
MystycMac

Keď tak pozerám na kader a marodku tak v okrem Bruna Garnacha Mainaa a Hojlunda a s otáznikom často zranených Lisandro Mount a Shaw + na lavičke by mohli ostať Rashford Bissaka Dalot možno Lindelof. Okrem týchto hráčov by sa mali všetkých zbaviť ,ten kader je hrozný ...Maguaire Evans Varane Malacia Casemiro Antony Eriksen Amrabat Amad Martial musia preč aj ked je jasne že ich nikto nechce ...Onana je tiež otaznik zlepšil sa ale Fatálne hrubice bude robiť pravidelne ako to robí celu kariéru ...

Reagovat
Swarley

S Onanou je to divocina, ale posledni zapasy chyta uplne v pohode... Ok, vcera to byla u penalty kktina, ale tam bych primarne vyliskal Casemira, protoze tohle proste do prdele udelat nemůže a je jasny, ze z toho bude totalni chaos... AWB s Onanou to sli zalepit a dopadlo to jak dopadlo, jasny, Onana tam takhle blbe vletet nemuze, ale ta pricina penalty byla uplne nekde jinde... A to neni prvni ani posledni pripad, za tou kalamitou co chyta, to neni spatne...

Neni to na druhou stranu z jeho strany ani nejaky zazrak, ze bych z neho byl uplne odvarenej, chyb udelal hlavne ze zacatku dost, ale tu druhou pulku sezony spis jeste zachranuje, nez ze by to vylozene kazil... I kdyz chybam se nevyhne...

Nova liga, hra celeho tymu na p-cu, obrana pred nim zapas co zapas jina, suma sumarum, predcasne delat zavery a rozhodne bych pockal na dalsi sezony, co bude predvadet... Kdyz hrajeme takovou komedii, tak tam jako kkt vypada uplne kazdy a i takovy Bruno v mnoha zapase vypadal jak totalni lempl... Tezka sezona na hledani vůbec nejakych pozitiv, za me Onana az takovy pruser urcite neni a minimalne v te druhe pulce patri k tomu lepsimu...

Reagovat
Grahf

problém je, že on bude vždy ten typ chaos golmana, na ktorého sa nedá spolahnuť a u ktorého nikdy nevieš, čo vymyslí.

Reagovat
Swarley

Klidne muze byt, jako dal bych tomu jeste nejaky dve sezony a uvidime, tenhle rok je i z hlediska hry totalni extrem, je to prvni rok, jeste bych uplne hul nelamal...

Reagovat
Busby babes

posral LM v rijnu/listopadu a ted udelal chybu v rozehravce s Sheffieldem o pul roku pozdeji... jinak pochytal nejvic v lize, ma jeden z nejvetsich rozdilu xGA vs realne goly, ale porad se tu pojede: nejde na nej spolehnout. lol tvl.

Reagovat
Neutron

Ten zaciatok sezony zase stale prehliadas ty. Vo vseobecnosti, ale nechapem to co sa ide proti nemu neustale. Aj vcera tam mal v prvom polcase 3 paradne zakroky. Za lepsou obranou bude este lepsi.

Reagovat
Busby babes

"posral LM v rijnu/listopadu a" vs "Ten zaciatok sezony zase stale prehliadas ty"

jakoze doslova zminim to, co posral a tvoje reakce je: doslova prehlizis.

Reagovat
Neutron

Tvl

Okej, pisem o prvych zapasoch PL, to je to co nikdy nespomenies, vzdy iba LM co sa proste popriet ani neda a predstav si citat viem, tak aky zmysel by asi malo, keby reagujem tak ako si to popisal

Reagovat
Busby babes

a co presne v prvnich zapasech PL posral? v doslova prvnim zapase udelal zakrok, kterej se od te doby obcas piska jako penalta, obcas ne. v tom samem zapase mel par dobrych zakrkoku. ale i 7 mesicu po tom, to chtej lidi vytahovat jako argument?

Jako co bys mi rekl, kdybych ti stejnou logikou rikal: ale v tom zapase v srpnu mel 2 fantasticky zakroky a tak je to rposte vsechno od te doby super.

Reagovat
Neutron

Niekedy si podrazdeny ako gooner

Si precitaj uplne cele co pisem. Prve mozno tri styri zapasy mal Onana totalne neiste, blbe vybehy, viac boxoval ako chytal do ruk, proste zaciatok sezony v PL mal nemasny neslany, to je fer priznat pokial ho ides hodnotit. A ano, potom sli jeho vykony hore a je podla mna uplne ok, to je cele. Ide o to, ze nesuhlasim s tvrdenim, ze mimo LM bol od zaciatku super. Podla mna nebol.

Reagovat
Busby babes

Reagovat
r.mrazik

Reagovat
r.mrazik

Omlouvat nějak Onanu u tohodle prostě nemůžeš, sorry jako

Chytá teď dobře, ale druhý zápas po sobě extrémní chyba po které je gól...to dobrý chytání jak pak jedno.(A navíc tam od toho je, aby něco chytil )

Reagovat
Swarley

Jako jasny, chyba to je jak krava, ale me teda primarne pijou krev vsichni pred nim a to, ze nas prehrava v pohode kdejaka sracka a ma na nas 20 strel za zapas... To me sere totalne, resit Onanu muzu ve chvili, kdy na nas pujde normalnich 3 az 5 strel a on udela picovinu, jak tomu treba bylo na zacatku sezony...

Reagovat
Neutron

Reagovat
Busby babes

jo a ne. byl tam pozde. chyba. o tom zadna. ale cas na reakci nulovej a proste tam musi golman vletet. nemuze doufat, ze to dopadne dobre a hlavu vyhraje nekdo jinej...

Reagovat
r.mrazik

tam golman vletet nemusi..a kdyz uz jo,tak by mel trefit hlavne mic

Reagovat
cr7sux

predminuly zapas Onana taky namazal souperi...

Reagovat
Busby babes

Onana tam takhle vletet musi no.... tohle jde za Casemirem. ve vysledku je to i chyba Onany, protoze proste ten faul udelal a byl tam o kousek pozde, ale on v te situaci nemuze spolehat na to, ze tu hlavu utocnik nevyhraje...

Reagovat
Busby babes

Dalot a AWB nemaji vykonnost na to byt prvni RB pro tym, co chce hrat o titul. Varane jde pryc, Evans je absolutni backup a asi konci karieru, Malacia je ok, pokud teda bude zdravej, tak jako backup uplne ok. Shaw je naopak uz spis v kategorii nahradit. Vek a pocet zraneni, to neni na to byl prvni LB pro tym, co chce hrat nahore.

Casemiro je imho neprodejnej, tak to nema cenu moc resit. pristi rok tu bude. Eriksen a Amrabat odchazi, Antony jako backup Garnachovi ok. Amad zatim nic moc nepredvedl, ale je mladej, jako clen sirsiho kadru ok, uvidiem jestli se zvedne, Martial konci, to nema cenu dal resit.

Onana neni otaznik. je to doslova jeden z nejlepsich hracu v kadru letos. v top 5 golmanu v PL letos. fakt smesny co se okolo nej porad deje.

Reagovat
Neutron

Vo vacsine suhlas, hoci viem, ze Dalota proste nemas rad tak Dalota za mna nechat, AWB prec a Malaciovi dat este sancu, aj ked teda minulu sezonu ku koncu bol katastrofalny, splaseny, mimo pozicne…a teda Antony, viem, ze sa ho nezbavime a proste tu bude, ale…do kadru co chce hrat o titul nepatri, teraz to aspon vyzeralo, ze sa snazi, ale vykonnost nema, cisla nema…to moze Garnachovi robit back up hocikto lacnejsi.

Reagovat
Busby babes

tak ja nerikam, ze Dalota mame prodat, jen rikam, ze musi prijit jednicka na RB a jeden z tech dvou se muze nechat jako backup.

Spis asi to vypada na Dalota a fajn. proc ne. ale je to backup. kvalitu na to byt v zakladu u tymu s ambicema proste nema. Mel par dobrych zapasu letos, ale jinak je to vetsinou prumer. bohuzel to porad staci na to, aby byl jeden z nejlepsich v letosni sezone no.

Reagovat
Neutron

V tejto sezone by bol u nas medzi najlepsimi aj Coufal, ale ma vyhodu v univerzalnosti a pride mi, ze lopta mu nezavadzia narozdiel od AWB. Cim teda, ale prichadzame k tomu, ze potrebujeme oba kraje na prvu volbu osobne myslim, ze pride iba jeden hrac na kraj obrany a druhy budeme musiet pokryt tym co mame, cize bud Dalot zaklad a pride niekto nalaco ale skor pride niekto vpravo a vlavo Shaw a back up bude Dalot.

Reagovat
Busby babes

jo, s tim souhlasim. asi to RB nebude priorita. ale jen bych nerikal, ze Dalot je ok. Neni. pokud neudela vykonnostni skok jako behem tehle sezony, tak proste nemuze byt prvni volbou. a je mozny, ze ten skok udela a bud za to jen rad. jen tom moc neverim

Reagovat
Neutron

Reagovat
Busby babes

Antony nemuze byt v zakladu. ale jako clen sirsiho kadru ok. bohuzel jsem za nej dali raketu, ktera tomu postaveni v kadru neodpovida, ale to uz neni jeho vina a z pohledu vystavby kadru to nema moc smysl resit. Proste se smirit s tim, ze se vyhodilo hodne penez za hrace, co neni top, ale je slusnej.

on je hodne cenej v tom, jak dokaze podrzet balon, a smerem dozadu. a i to se muze hodit. Pokud chceme v budoucnu hrat stylem, kdy budem hodne drzet balon, tak v tom je Antony dobrej. A bylo to treba videt s tim Sheffieldem. ale cenovka proste neodpovida. Takze muzem predstirat, ze to je 100 milionovej hrac a mit takove naroky, nebo uznat, ze jsme udelali chybu, smirit se s tim, jakej hrac to realne je a s tim pracovat. sirsi kadr. Takze v pohode pokud odejde, v pohode, pokud zustane abude mit roli clena sirsiho kadru (pokud neudela vykonnostni skok, coz se muze taky stat. porad je to mladej hrac. Ale to je mala sance)

Reagovat
Neutron

Hej, ta cenovka je proste trnom v oku hoci to jeho problem nie je, ale suhlasim ten vykonnostny skok, by asi ale musel byt riadny to velmi nepredpokladam

Reagovat
Freedo

To podepisuju. Otázka ovšem je, jak se on s touhle rolí spokojí. Už tam byly spekulace, že se dožadoval většího herního času.

Reagovat
Zaschrona

Worst run club Everton currently have more Premier League wins this season than best run club Brighton.

Football.

Reagovat
Hachim Mastour

Reagovat
vodka

Ale co je ty jo s DCL? To jeh zakončení je fakt příšerné tuhle sezonu.

Reagovat
Zaschrona

Většinu sezóny mu to, bohužel, brutálně ve finální fázi nešlo, nakonec ale teď v dubnu byl dost klíčový, snad se trochu chytl se sebevědomím náhodným gólem i mizerně proměněnou penaltou, protože pokud hrál, tak dobře a i gól proti LFC přidal. Do té fazóny pod Carlem, která ho vynesla zaslouženě až do repre, má zatím daleko, ale jak letos zdravotně docela vydržel, snad po pořádné přípravě vydrží na trajektorii. Novou smlouvu (vyprší mu po příští sezóně) bych mu určitě dal.

Horší spíš je, že Beto dohromady nic moc a Chermiti, i když měl teď proti Brentfordu fajn debut v základu, zjevně ještě potřebuje čas, v normálních podmínkách by mu prospělo hostování. Jenže v našich podmínkách budeme rádi, když nějak splácáme sestavu s pár náhradníky, to tak vypadá.

Reagovat
vodka

Beto bude v pohodě Jsem si myslel, že bude hrát víc popravdě, i když to zakončení má teda taky slabé. Spíš nechápu, proč se vůbec přiváděl Danjuma, protože to je fakt tragéd.

Reagovat
Zaschrona

Ono zatím Beto působí, že tempo PL úplně nestíhá, snad mu pořádná příprava a jasný Dycheův plán od počátku roku i s ním trochu pomůže.

Danjuma přišel v době, kdy jsme neměli vůbec nikoho na křídlo, i do útoku jen s velkým otazníkem DCL a byl dostupný. Pak se sehnal Harrison a slušně se ukázal Dobbin. Do útoku se zas koupil Beto a prodal Simms a Cannon s tím, že z toho byl Chermiti. Když zároveň dost zklamal, nebyl moc důvod ho stavět, když stejně nemáme peníze na to ho koupit. Z pohledu hry Dyche, i jeho klauzule v Leedsu, pokud nedokáže postoupit, je určitě zajímavější zkusit udržet Harrisona, klidně jen zas na další hostování.

Reagovat
ednkfdzkgfd

https://dubz.co/v/74qa7s

je az neuveritelne jak to mohl nevidet z 2 metru

Reagovat
SunFells

Podle mě to vidí, ale s VARem se sudí strašně zříkají zodpovědnosti

Reagovat
ednkfdzkgfd

jedine

Reagovat
O.Giroud

Kto vie ako to vyzeralo z jeho pohľadu

Reagovat
Referee©

Problém je, že nevíme co viděl. Oko je tak strašně nedokonalý, že to mohl vidět úplně jinak. Paradoxně čím blíž si situaci, tím to vidíš hůř.

Ale samozřejmě velká chyba.

Reagovat
VasAFC

Happy st totteringham's day Gunners

Reagovat
SunFells

To slepicím popřej

Reagovat
Golasso

Reagovat
Tommy the Gunner

Reagovat
Neon

Reagovat
MystycMac

No vidiš a Spurs už može zabudnúť na 4 miesto teraz to kludne môžu City pustiť

Reagovat
Gunner14

Super, Frodo a společenstvo vyhrálo

Reagovat
Kincl

teď je na tahu Mordor :))) za pár minut a ten si to utéct nenechá

Reagovat
fenixLFC

frodo zlyhal btw

Reagovat
jk

Škoda. Myslím, že aspoň na remízu jsme dneska měli i navzdory té otřesné formě. Jedinak, Mason nebo kdo tam dělá ty standartky, doufám měl sbaleno už o poločase. woolwich měl fakt kliku, my spíš naopak.

A Oliver podle mě hodně tendenční teda. Nevím jestli spoléhal furt na VAR nebo prostě nechtěl pískat, ale fakt špatný.

Reagovat
Gunner14

hlavně porazit City, ať máte šanci na top4

Reagovat
jk

To by sme potřebovali štěstí fakt kopec bych řekl.

Reagovat
Gunner14

Umíte na ně

Reagovat
jk

To jo, ale Guardiola už to zlomil a my sme poslední měsíce dost v prdeli.

Reagovat
celeb

tak ale motivacia musi byt obrovska, vybojovat pre Arsenal titul...

Reagovat
jk

Už sme jim darovali tři body, zase bych to nepřeháněl.

Reagovat
Golasso

Je tu nějaký fanda Arsenalu v letech 50+ nebo jsou všichni už pod drnem kvůli infarktu?

Reagovat
Man__United

Oliver tím jak čuměl na Rice a neodpiskal penaltu hned jen potvrdil jak rozhodčí v Anglii stojí za vyliž prdel

Reagovat
Miguel19

Spurs nás znásilní v týdnu.

Reagovat
Front hell

To je pro každého

Reagovat
Edgewalker

Spurs výborní a přeji jim, aby vyhráli všechny své zbývající zápasy sezony

Reagovat
Gunner14

Reagovat
LaVolpe

Reagovat
herbage

Jestli oberou o body Mancity, tak na jejich počest napíši krátkou oslavnou báseň

Reagovat
Golasso

Slepice, slepice,

Richarlison chová se jak opice,

za body děkujeme velice,

Davies má z vajec kraslice.

Něco takového?

Reagovat
herbage

něco slavnostnějšího. Nejdřív se ale musí snažit

Reagovat
SunFells

Reagovat
icemike

Reagovat
Acquanni

Actually good

Reagovat
Acquanni

Akorát tahle je dobrá za dnešek, když jsme tam vyhráli. Ale pokud dají City tak se stejnou kreativitou si fakt zaslouží pěknou báseň

Reagovat
Tommy the Gunner

Reagovat
Mastný Chobot

Reagovat
Edgewalker

Reagovat
krisa

Reagovat
wesleyborland

Reagovat
Euphael

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
SunFells

100. vítězství pro Mikela dnes

Reagovat
Golasso

Reagovat
Pharrell

Reagovat
Nikikrew

Uf, tak to boli nervy po dlhej dobe. Paradoxne 2 polcas z nasej strany lepsi, Saka ho zahral velmi dobre. 2 hlupe goly ale to by vedel povedat aj Spurs. Havertz MOTM, dnes to vydrel vpredu a G+A vonku je paradna statistika. Nepacil sa mi teda stred, vela subojov prehratych. Oliver je sasek, taku penaltu nevidi alebo nezapiska naschval len dokazuje, ze nepatri uz medzi spicku rozhodcov. Spurs sa mi pacili, maju dobry kader. Oni by potrebovali buducu sezonu hrat iba Anglicko, aby dali top4.

Remiza by svedcila viac, stastne sme ale vyhrali. Onto you City!

Reagovat
Golasso

Reagovat
mistr129

Reagovat
Acquanni

Dobrý stručný zhodnocení A za sebe musím říct, že přidat ještě ve druhém poločase a vyhrát třeba 4:0 na Spurs by bylo super, ale bylo to díky tomu "skoro obratu" slušné NLD I když mě překvapili Spurs, že když prohrávali 3:0, bylo to od nich furt dost měkký bych řekl. Já bych teda chtěl, kdyby to bylo naopak, aby jim v té honbě za obratem i pořádně přidali Ale to už celkově tyhle zápasy nějak nejsou, co to bývalo. Stejně jako El Classico je suché oproti minulosti, tak i v Anglii ty zápasy velkých a rivalů často nejsou takové "války".

Reagovat
Nikikrew

Myslim si ,ze uz nesli do uplneho rizika. Pri 4:0 by bol zapas rozhodnuty, 3:0 sa este ako tal da remizovat.

Najlepsie El Classico bolo medzi 2009-2014, ked Messi a Ronaldo boli vo svojich najlepsich rokoch, do toho borci ako Iniesta, Ozil, Pique aj Ramos. Pre mna asi najlepsie zapasy, ake som kedy videl

Reagovat
Acquanni

Tak to není úplně o riziku, ale prostě bych čekal, že když povedeme 3:0 v poločase u slepic, tak že to bude naše hráče pěkně bolet na oplátku a přitom tam bylo jen pár lehce ostrých zákroků na Saku, což je ale normálka v prakticky každém zápase

Jo El Classico bylo rozhodně hodně vyhrocený i díky rivalitě Messi x Ronaldo, ale stejně mi to teď přijde až moc suchý

Reagovat
Nikikrew

Tiez som cakal, ze Romero niekoho prebrusi, takze dobre pre nas. Mna ten zapas teda docela bavil, 1 polcas bol uzasny

Reagovat
Acquanni

Mě taky bavil, včetně lehkého drama na konci Jen vlastně jediný vyhrocený moment byl ten dement Richarlison, kterému bych za to imho dal klidně dvě žluté. Jednu za to jak schválně vletěl do Gabriela a druhou za tu simulaci hned po tom, kdy to zkoušel zahrát na oběť Idiot

Reagovat
SunFells

Arsenal have now won back to back away NLD's for the first time in 36 years. A feat not even achieved under Arsene Wenger.

Reagovat
LaVolpe

wow

Reagovat
Rohlíček

Super Mik

Reagovat
wesleyborland

Náš nejhorší výkon a stejně bereme 3 body před fanoušky slepic na jejich stadionu.

Reagovat
Nikikrew

Inac skvely zapas, nie ako tie takticke saskarny so City

Reagovat
Golasso

Reagovat
John Obi Mikel

Co to jako je?

Reagovat
VTID94

Inak Palmer si konečne zahral proti hráčovi ktorému uj*bal gólovú oslavu

Reagovat
Man__United

V zápase City Ederson atakuje Bolyho úplně stejně jako včera Onana hráče Burnley a rozhodčí nic https://twitter.com/TenHagEra/status/1784613154514772127?t=pcIGBR9QUjawSLmXNY9n4A&s=19

Reagovat
bbbauch

Tak city se tak nejak pripiskava dlouhodobe mi prijde

Reagovat
LyEX

jeb.e ma

Reagovat
O.Giroud

Toto skôr vyzerá, že hráč narazil do brankára ale tu aspoň vidieť ako ľudia vnímajú zákroky "úplne stejne" a pritom sú úplne odlišné

Reagovat
mistr129

To musí být člověk fakt extrémně mimo nebo ožralý, aby tyhle dva zákroky považoval za stejné

Reagovat
Mastný Chobot

Tottenham get battered everywhere they gooo

Havertz dneska uzasny

Reagovat
SunFells

Rodri has completed 70 consecutive matches without defeat, marking the longest unbeaten streak for a player in the history of the Premier League

Masakr

Wood byl letos tak efektivní, že se to dnes rozhodl vybalancovat, škoda. Ale pozitivem je, že City hrálo tužku, můžou ztratit v jakémkoliv zápase.

Reagovat
herbage

Co zápas, to finále, tohle už si pohlídaj. Nikdo jim nechybí a kvalitou/zkušenostma už to doklepaj. Náš úkol je nenechat jim to zadarmo a doufat ve ztrátu

Reagovat
Euphael

presne napsano

Reagovat
Nikikrew

Doma neverim, ze stratia. Fulhamu moc neverim. Spurs je asi posledna moznost, otazka je ci to zavru alebo budu s nimi hrat otvorenu hru.

Naopak my mame stale United, to nie su iste 3 body.

Reagovat
Zdechlina

+ nechutný Everton, s nima taky možná ztratíme B'mouth by měla být jasná záležitost, ale tohle je PL a my jsme Arsenal

Reagovat
Nikikrew

Everton bude 5:0 doma

Reagovat
LyEX

Reagovat
vladis271

Forest mohli/ mali brat bod.

Mensia cast zomna je rada, ze nie sme toho uz sucastou. V tejto fazy sezony su City masina. Asi viem cim si budu fans Arsenalu prechadzat v tychto troch, styroch kolach.

Reagovat
Cantona

Tak pozerám žreb, vyzerá, že United, môže rozhodnúť o titule :D celkom som zvedavý, hráme doma, to bude zas divadlo, keby na Arsenale, tak asi nám naložia, takto to bude zaujímavé :D Dúfam, že ETH po sezóne pôjde.

Reagovat
O.Giroud

pojde, ale na titul

Reagovat
bbbauch

Jako jo, ETH tomu moc nepomáhá, ale přát mu aby pošel je trochu moc

Reagovat
celeb

Reagovat
Neutron

Aby siel |= aby posiel

Reagovat
mistr129

Reagovat
oddy

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
Euphael

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Freedo

Reagovat
dantetomas

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Reagovat
Whitemedia

Kai je k tomu titulu nějak dotáhne.

Reagovat
Nikikrew

De Bruyne dorovnal Odeho v pocte assistencii, a to odohral o 18 zapasov menej magor

Reagovat
j_mrazik

Vzali mu Jesuse a dali mu Haalanda. To se to pak sbírá jedna radost.

Reagovat
LyEX

Aha, takže odrazu za Haaland je rozdielový, keď zahadzuje šance alebo hraje bez KdB, tak je na úrovni 2. ligy a keď KdB ukazuje aj cez zranenia, že je to najlepší hráč PL od kedy do nej prišiel (tých pár zápasov za Mourinha nepočítam), tak zas mu uberať kredit na úkor hráča "z 2. ligy", kde zafúka, tam sa otočíš čo?

Reagovat
sergi

Nikto nepovedal, že je Haaland rozdielový. Keby si čítal s porozumením, tak pochopíš, že to je písané tak, že Haaland naproti Jesusovi premieňa šance. Čo je fakt.

Reagovat
LyEX

Nie ja som to prečítal s porozumením narozdiel od teba a píšem, že tu polovicu sezóny nadávajú na Haalanda ako dreváka a hráča 2. ligy, ktorý je túto sezónu marný a keď je tu článok o KdB, tak odrazu je Haaland ten, ktorý môže za to, že mu to tak ide. Pre info KdB mal 20 asistencií v sezóne 19/20 (ďalšie 2 mu neprávom neuznali kvôli vlastným gólom súperových tímov, čo sa po sezóne ukázalo ako chybné rozhudnutie), a to mal Aguera so Jesusom, ktorí zhodne dali po 23 gólov v sezóne.

Reagovat
sergi

Je niekde v komentároch napísane "Haaland je/nie je rozdielový hráč" ? Je tam písané, že odišiel Jesus - ktorý má s premieňaním šancí problém čo je fakt, jednoduchý fakt, gólostroj to neni a následne že prišiel Haaland, čo s premieňaním šancí problém nemá. To, že sem ťaháš komentáre z minulých článkov je odveci.

Reagovat
Nikikrew

Ved toto

Reagovat
Hachim Mastour

Oliver je najlepší rozhodca

Reagovat
jk

Three extremely poor decisions - three penalties not given - which we simply cannot accept.

We warned the PGMOL that the ref is a Newcastle fan before the game but they didn’t change him. Our patience has been tested multiple times.

Spurs will now consider its options.

Reagovat
Mastný Chobot

Reagovat
Gunner14

To je copypasta ne

Reagovat
r.mrazik
Reagovat
SunFells

Reagovat
Man__United

Člověka to hodně nasere když vidí že údajné fauly proti Chelsea byli penalty a když byl podobně v sobotu dvakrát faulovaný Garnacho tak to penalta není

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele